Login/Registracija

Kosmajac NIJE SPREMAN za novu LJUBAV? “Sa bivšom sam se RASTAO BEZVEZE“ (VIDEO)

Zvezda “Granda“ Stefan Petrović Kosmajac uskoro će objaviti novu pesmu koju su za njega specijalno radili nekadašnja mentorka iz takmičenja Viki Miljković, njen suprug Taške i Steva Simeunović.


Pevač i dalje ne želi da otkriva radnju pesme kao i njen naziv, ali je utiske o saradnji sa ovim timom kao i to kakva je Viki kada se kamere ugase, podelio sa nama.

– Mogu samo da kažem da oni stoje iza tog novog projekta, i da to znači da pesma ne može da ne valja. Viki je legenda, to mi je druga majka! Čujemo se, čestitamo sve praznike, rođendane, baš smo u kontaktu i idem do njih kući. Ostala mi je prvenstveno dobar prijatelj, i ona i njena porodica– govori Stefan i dodaje da je zahvaljujući njoj i njenim savetima postao drugačij i bolji čovek.

Pre dve godine medijima je odjkenula vest da se mladi Kosmajac ženi 18 godina starijom koleginicom Dušicom Ikonić koju je prethodno zaprosio. Međutim, ljubavi je došao kraj te je Stefan za Grand Online portal ispričao da li je pronašao novu devojku.

– Nema ništa na ljubavnom planu, slobodan sam i ne planiram nikakve veze, usresređen sam na pesme i karijeru. A kada budem obezbedio nešto, onda ćemo da se šalimo, menjamo devojke i razmišljamo o ljubavi– rekao je pevač i otkrio u kakvim je danas odnosima sa nekadašnjom verenicom.

– U dobrim sam odnosima sa koleginicom. Ispala je dobar čovek prema meni, bilo nam je lepo dok smo bili zajedno, samo je bilo nesuglasica. Razišli smo se bezveze iako tu nije bilo ništa strašno. To nije bio brodolom. Ona je meni prvenstveno bila i ostala veliki prijatelj- rekao je Stefan.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: T. Bogavac/ D. Bukovčić