Login/Registracija

KONAČNO ŠEST „DA“ Popović mu pripretio, Ana i Snežana zapevale (FOTO)

U drugom krugu „Zvezda Granda“ predstavio se Filip Jovanović iz Vranja koji je u timu Dragana Stojkovića. On se predstavio pesmama „Žal za mladost“ Staniše Stošića i „Dukat“ Darka Radovanovića, a njegov energičan nastup žiri je ocenio sa svih šest „da“. Bosanac je prišao da čestita kandidatu na direktnom prolasku u naredni krug. 

c3def4692c9b920fd8e39df2e869920bef664309

Predstavljanje kandidata prekinule su Ana i Snežana koje su Sanji Kužet optevale deo pesme „Da ti ljubim belo lenče ustašca rujna rumena“… 

„Ovu pesmu je naručio Bosanac za Sanju“, objasnio je Đorđe, a publika je aplaudirala. Popović je napomenuo da je šest glasova dobio na osnovu prve pesme, a druga nije bila najbolji izbor. 

„Dobro evo neću više da pevam zabavnjake“, poručio je Filip Popoviću. Bosanac je poručio Popoviću da je za razliku od njega koji je autokrata i koji zahteva da Filip peva narodnjake, on pedagog i da je želeo da mu ispuni želju. 

„Nemoj da se stidiš onoga što jesi. To najbolje radiš i to najbolje pevaš. Ti uvek malo pecneš i pobegneš. Nemoj“, poručila je Viki. Popović mu je za kraj poručio da on više ne može da bira pesme već treba da bude takav kakav jeste. 

Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A. Bakić