„KOJI STE VI FOLIRANTI, MENE STE NAŠLI“ Popović podviknuo na kolege iz žirija

U ovom duelu glasove su ukrstili Almir Gačić iz tima Snežane Đurišić i Miloš Kovačević iz tima Dragana Stojkovića Bosanca. Almir se predstavio pesmama „Poslednji boem“ i „Bosno moja jabuko u cvetu“, dok je Miloš otpevao „Prolaz jesen“ i „Pusti majko još večeras“, a rezultat na kraju duela bio je nerešen sa 6:6.

Kandidati su dobili gromoglasan aplauz publike i oduševili žiri što se odmah videlo po njihovim reakcijama, a onda je usledilo preglasavanje. Međutim rezultat je ponovo bio nerešen sa 3:3.

78942b21597d876d6d68d747008718591f26184e

– Ej bre, pa koji ste vi foliranti, našli ste mene! – vikao je Popović koji je bio ubeđen da su se članovi žirija dogovorili da ovako glasaju. Žiri je tvrdi da dogovora nije bilo, a prva za komentarisanje reč je dobila Marija.

– Miloš je bio moj kandidat prošle godine… Dobro si pevao Miloše, malo si nagario taj volumen, mogao si samo malo da zavrneš… Odlično ste pevalii obojica, ali malo me zabolela i glava od ovog programa i od vašeg deranja. Razvalili ste mi mozak, ali ste pevali tačno – objasnila je Marija.

– Odlično, zdravo pevanje… Mariju je bolela glava, a meni je prijalo… Mislim da ste odlični obojica i da je ovo realno 3:3, pa neka Sašu sada boli glava – rekla je Ceca.

Viki je smatrala da se pesma koju je Miloš otpevao tako ne peva i da je previše vikao, dok ju je Popović prekinuo komentarom: – Ja mislim da si ti zaostala u razvoju kada je ova pesma u pitanju. Da li ti znaš ovu pesmu?

Ceca je stala u odbranu svoje kume, te je odmah rekla Popoviću da to što je Miljkovićevoj izgovorio nije lepo i da je to strašna uvreda. Ana je dala savete takmičarima kako da još bolje pevaju, ali ih i pohvalila.

32480fa6970a88f4457b996e4c6593735563e538

– Meni je kandidat broj jedan bio pitkiji… Bez obzira što je bilo falša. Kandidat broj dva isto to… Ali pošto vidim da se ponavlja, daj molim te sledeći put neki sako, neki autfit koji bi ukazao na neko poštovanje ovoga iza što piše, pusti nas. Veruj mi, gledaju te milioni, nešto što ne bi bilo tako jednostavno u odnosu na njega koji je uvek kao apoteka – objasnio je Đorđe.

Mili je uputio sve komplimente takmičarima na račun pevanja, ali se složio sa Đorđem i Milošu rekao da sledeći put ne dozvoli Bosancu da ga oblači i da majica koju je sada nosio izgleda kao da je pozajmio od svog mentora.

– Ja bih samo rekao Milošu, ti si roker u narodnoj muzici, tako se to peva što si pevao… – zaključio je Bosanac.

Sneža je pohvalila takmičare, ali i priznala da se jako ponosi svojim kanidatom Almirom. Popović je za sam kaj morao da odluči ko direktno ide dalje, a ko u baraž i prednost je dao Almiru, dok je Miloš otišao u baraž.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić