Login/Registracija

Koji član žirija je dobio titulu „TATKO NA MUZIČARI I PEVAČI“, a ko peva kao SAUNDTREK za film TRISTA?

U četvrtom duelu večeras priliku da pokažu svoje umeće imali su Blagica Dzunzurovska (19) iz Skoplja i Filip Jovanović (24) iz Vranja.

Milijeva kandidatkinja Blagica, odabrala je numere „Zbunjena“ i „Gorka hrabrost“ , dok nam se Filip, iz tima Bosanca,  predstavio pesmama „Dimitrijo sine Mitre“ i „Mirjana“.

Filip je nagrađen sa maksimalnih 6 glasova, dok je Blagica dobila 3 glasa žirija.

c635ab664bc4553450a41e2d5cbfd5bc37b5741a

Prvo se oglasio Saša Popović, koji je rekao kako je Filip sigurno nesrećan jer nije pevao pop žanr i objasnio da je Blagica pre dva dana ubačena naknadno u takmičenje usled odustajanja nekih kandidata.

Na kratko su uključio Voja Nedeljković iz bekstejdža gde je bio Filipov otac koji je iskoristio priliku da se zahvali Bosancu.

– Čovek koji ume da u brdu kamena pronađe i obrusi dijamant i ja ga zovem tatko na muzičari i pevači- što je zasmejalo sve u studiju

Đorđe je pohvalio Blagicu kako je preslatka, i zamerio što je ušla u fačš čim je počela da prati kameru, dok je Filipu rekao- Nema šta tvoj ulazak kao da je počeo neki strašno skup film pa ide tvoj vokal sa Dimitroje, sine Mitre.

 – Filipe ja bih rekla kao da počinje film „Trista“. Naježila sam se cela od početka do kraja prve pesme  imala sam strašnu emociju i zbog pevanja ali i profrajerio si se ! Lepo si izgledao, pevao, obukao se, bravo! Ti si ozbiljan kandidat kao saundtrek za „Trista“ ti si skupa priča i mani se popa- istakla je diva, a zatim uputila komentar Milijevoj kandidatkinji.

a19c7f2c6086186a7d82a556576dcd8b7f4951f5

-Blagice, Ti si slatka simpatična, ali kad pevaš ti si opasna zverka. Ja sam ti dala glas zbog brutalnog talenta i energije i zverskog pogleda i molim te učini mi i napravi uspeh u ovom poslu jer ti u svom pogledu imaš zverku!

Marija je objasnila kako Blagica ima veliki talenat, na kome mora mnogo da radi i da svakako zaslužuje prolazak dalje.

Na kraju, Popovič je odlučio da i Blagica prolazi u dalje takmičenje.

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: S. Čumić