Ko je zvezda, a koga ne bi bilo ni na mapi? Žestoka svađa Karleuše i Milija!

U drugom duelu ove večeri takmičili su se Zorja Pajić (24) iz Beograda koja je bila u Milijevom timu i Selim Selimović (28) iz Niša čiji je mentor bila Viki.

Zorja se predstavila pesmama „Ej dragi, dragi“ i „Gori vatra“ dok je Selim otpevao pesme „Tepsija“ i „Parno gras“. Rezultat na kraju duela bio je 6:6. Međutim, kada je usledilo preglasavanje Selim je dobio 4 glasa, a Zorja dva, tako da je ona ipak otišla u baraž.

– Zorja, bila si odlična, fenomenalna… Selime, ti si odličan, nema tu dileme, međutim ja sam ipak glasao za Zorju, jer ne razumem tekst ove pesme. Ja poštujem i volim romsku muziku, ali ne razumem tekst i nisam mogao da budem načisto da li pravilno izgovaraš – rekao je Bosanac.

08d6346c979c8a20e4cef74191f251e595c975d2

– Kandidatkinja broj jedan, ti si strahovita pevačica. Što se Selima tiče, to je tvoj teren, to je tvoja vena, da li razumemo ili ne razumemo, to nije bitno, ali čujemo. To je bitno. Bio si odličan – rekla je Snežana.

– Mi smo napravili veliku grešku prošli put kad si se ti takmičila, jednu medveđu uslugu smo ti učinili i mnogo smo te uljuljkali u samouverenju da si fantastična. Ti si dobar pevač koji je bio 50 posto lošiji nego prošli put. To meni govori da si ti čudo za tri dana dosta. Selim ima nešto što ne može da se ispuca i da bude dosadno, a to je šarm, magija, seks, šmekerski pristup, boja i nastup koji se svima dopada – rekla je Karleuša.

– Zorija je nešto što se rađa jednom u milion godina i svaka čast onim članovima žirija koji su glasali za Selima, to će da uđe u njihovu biografiju ne u tvoju – rekao je Mili.

46dfe867ef210d3e0c63ddf6437f0e37c8a747c6

– Samo jednu stvar da kažem Zorji, ovakva takmičenja nisu takmičenje u najboljem pevanju. Najbolji pevači, nikada nisu napravili velike karijere, napravili su oni koji su imali magiju. Ti si došla da se takmičiš u šou biznisu, samo puko dobro pevanje te nigde neće dovesti. Zorja nikad neće biti zvezda ako tebe bude slušala, a ja i te kako mogu da joj kažem jer sam ja zvezda – rekla je Jelena koja se sve vreme prepucavala sa Milijem.

– A da, to sam zaboravio – dodao je Mili kroz osmeh. – Znam da si zaboravio, pošto ti zbog mene imaš malo zvezdane prašine, inače te ne bi bilo na mapi, jer čim pričaš sa zvezdom, ti postojiš – odbrusila je Karleuša.

Foto: D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić