Završen težak baraž, takmičarka iznenadila kako je čekala odluku ko je prošao dalje

ko je prošao dalje
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Druga emisija šestog kruga donela je brojna iznenađenja, a baraž u „Zvezdama Granda“ ni ove subote nije bio nimalo lagan.

ko je prošao dalje žiri
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Takmičenje su i u večerašnjoj emisiji okončala dva muška i dva ženska kandidata, a neko od njih biće u prilici da se vrati u takmičenje kada se završe sve emisije šestog kruga. Tada će Saša Popović odlučiti koga će od takmičara naknadno pozvati u sedmi krug.

ko je prošao dalje teška odluka
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Nakon sjajnih nastupa direktno su dalje prošli: Janko Jankov (mentor Snežana Đurišić), Antonija Čerkez (mentor Dragan Stojković Bosanac), Sidik Šabanović (mentor Dragan Stojković Bosanac), Šejla Zonić (mentor Ceca Ražnatović) i Elsan Pilica (mentor Viki Miljković).

ko je prošao dalje takmičarka bosa
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Uzbuđenje je bilo veliko, a jedna od takmičarki Jelena Prole sačekala je odluku u baražu bosa, jer su je po sopstvenom priznanju žuljale cipele.

Nakon baraža takmičenje nastavljaju: Petar Krekić, Haris Skarep, Jelena Prole, Atomska Mina, Julija Petrović, Ivana Šundić i Boban Bole Lazić.

ko je prošao dalje nakon baraža
Ko je prošao dalje / Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Šejla Zonić – Zvezde Granda – Live

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić