Kežual izdanje Sanje Kužet koje može da iskopira svaka devojka, ovaj detalj ne izlazi iz mode (FOTO)

kezual izdanje sanje kuzet
Kežual izdanje Sanje Kužet

Iako voditeljku „Zvezda Granda“ uvek viđamo u elegantnim kombinacijama, današnje kežual izdanje Sanje Kužet može da iskopira svaka devojka.

Džins je detalj koji nikada neće izaći iz mode, zato iskopirajte Sanjin današnji stajling i zalistajte gde god da se pojavite.

Da li vam se dopada kežual izdanje Sanje Kužet?

kezual izdanje sanje kuzet 2
Kežuač izdanje Sanje Kužet

Naime, voditeljka se u Grandovom studiju pojavila u svetlim farmerkama, običnoj beloj majici i patikama i zasijala u najobičnijoj dnevnoj varijanti.

Torba jesenjih boja i velike naočare upotpunile su današnji stajling, ali ne bi sve bilo tako savršeno da Sanja nije imala osmeh na licu bez kog ne ide nigde.

-Zdravo svima. Kako ste danas?- javila se Sanja okupljenim fotoreporterima u Košutnjaku i laganim korakom ušetela u studio kako bi se spremila za snimanje nove epizode najgledanijeg muzičkog šoua u regionu.

kezual izdanje sanje kuzet 3

BONUS VIDEO: Svi detalji drugog koncerta Aleksandre Prijović u Sarajevu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

POGLEDAJTE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: J. Jović