Login/Registracija

KARLEUŠA traži još KRVI! LIDIJA „razvalila,“ dobila 6 „da!“

Posle velike polemike koja se povela među članovima žirija koja se to muzika peva i sluša na teritoriji Beograda, na scenu je stupila Lidija Savić (17) iz Mladenovca koja je odabrala pesmu „Misli mi čitaš“ koju izvodi Šikica, kao i „Poludelo srce“ Zlate Petrović. Prvi glas stigao je do Marije Šerifović, a potom su nastavili da se ređaju tasteri. Nastup je završila sa svih 6 „da.“

– Ona je rođena tako – komentarisala je njena mentorka Ana Bekuta. 

– Sada rejting „upucava!“ – nadovezao se Saša Popović. – Ako dođeš do finala, da snimiš duet sa Šećerom, to je za Beograd!

U bekstejdžu su dve tetke koje plaču, brat koji svira violinu i otac. Kandidatkinja je iskoristila priliku i čestitala bratu 16. rođendan.

– Sad je naš problem! Ko će slušati sad ove pop limunade posle tebe! – rekao je Bosanac. -Kuku, majko! Odoh ja, pa se vraćam kad otpevaju. 

Potom je Saša tražio da Jelena Karleuša, rođena Beograđanka, komentariše. Ona je, takođe, imala reči hvale za Lidiju, ali i nekoliko sitnih zamerki.

– Bila si tačna, jako korektna. Mora da se dobije na volumenu, tanušna si bila jer si mlada. Daj gas još! Mora još malo krvi! 

Lidija je obećala da će biti još bolja sledeći put, a mentorka je otkrila kako je veče pre snimanja htela da menja prvu pesmu i da otpeva nešto drugo, pa joj ona nije dala. 

– Sledeći put da srušiš studio! – rekao joj je na kraju Popović.  

Foto: Z. K. Munja,,
Autor: K. Obradović