Login/Registracija

KARLEUŠA SE RASPLAKALA U EMISIJI: Progovorila o medijskom linču i suze su same krenule

Pevačica Jelena Karleuša sinoć je gostovala u emisiji „Šok tok“, gde je nakon dužeg vremena govorila o teškim momentima i medijskom linču koji je doživela, zbog čega se u jednom trenutku i rasplakala.

Ona je istakla da su joj najveće zlo naneli mediji koju su objavili čak 140 naslovnih strana u perodu od 2 nedelje sa sadržajem koji vređa njeno dostojanstvo. Iako je izjavila da razume to što je javnost zainteresovana za sve detalje njenog života, zasmetalo joj je što medijski atentat već duže vreme doživljava i njena porodica. 

da795c3b217755e190ac9d9d5a50f1e8b4d0a600

Tabloidi u Srbiji su veće zlo od korone i ja se svim srcem borim protiv njih  koji čine štetu pisanjem i na taj način podstiču širenje mrženje– izjavila je diva.

Po prvi put je javno govorila o navodnoj sa aferom sa fudbalerom Vranješom i čuvenim fotkama koje su mesecima punile novinske stupce.

-Dugo sam ćutala. Čekala sam da jedan strašan period ostane iza mene. Istina je to da slike koje su plasirane nastale su bez mog znanja i moje dozvole. Ja razumem da Srbiju ili region interesuje kako izgleda moj polni organ, ali postoji zakon o javnom informisanju i nešto što se zove mera. Kada nešto pokažeš 3 dana to je negde i razumljivo ali kada svaki dan iz sata u sat, iz dana u dan, iz nedelje u nedelju ti stavljaš sadržaj to je medijski linč- objasnila je Jelena i dodala:

–  Ja sam tim slikama ucenjivana. Ultimatum je bio da budem sa nekim sa kim nisam nikad bila.To su neljudi koji ne zaslužuju da se pominju, ali čovek koji je dao sve to je tako mali i nebitan i nije svestan šta je uradio. Niko nikad nije doživeo nešto kao što sam ja. Moja porodica je prošla kroz pakao, ja sam jako teško to podnela, iako sam inače izuzetno jaka osoba.

d907279e0e0620325cabbeaf26c58ae8dbe0fdb3

Kada je voditelj pitao kako je sve to uticalo na njenu porodicu Jelena nije mogla da se suzdrži i pustila je suzu.

-Suze su ok, ti si jedan borac , jedna lavica ,ne bih da dolivam ulje na vatru. Svaka čast na svemu što si pregurala– hrabrio je voditelj.

Moja vatra gori.. Je l’ imate neke reklame? Pustite reklame– zatražila je diva.

Pop diva se jutros, na Instagramu, zahvalila fanovima na podršci i priznala da je za nju sinoćni razgovor imao oslodađajući efekat.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić