Login/Registracija

Kapor otkrio šta je tek posle 10 godina PRVI PUT uradio sa Nikolinom: „DOPUNJUJEMO SE“

Pevač Saša Kapor počeo je da nastupa sa svojom suprugom Nikolinom Kovač, što je u poslednje vreme postala prava atrakcija i rade punom parom na privatnim proslavama.


Ovaj tandem pokazao se kao fenomenalan kada su upitanju veselja na kojima nastupaju, a svojom energijom i harizmom prave lom gde god da se pojave.

Iako su braku već deset godina i oboje se bave istim poslom na ovu ideju su došli tek nedavno.


– Mi smo već deset godina zajedno i posle deset godina prvi put smo radili Novu godinu, doček 2022. i nekako su ljudi u poslednje vreme krenuli da izražavaju želju da dođemo zajedno i da im uveličamo slavlje. Dopunjujemo se, ali smo striktno kolegijalni – rekao je pevač u emisiji „Grand parada“.

Podsetimo, Saša se nedavno prisetio i anegdote kada je sa Nikolinom planirao porodično putovanje.

– Imali smo uvek neke planove gde šta, sećam se jednom u oktobru da je Nikolina htela da me vodi u Rim i ona kaže da će da nam rezerviše karte, ja sam njen gost i ona me vodi i ja kažem: „Nemoj da uzimaš avionske karte, idemo autom, možemo da stanemo svuda i da napravimo neku turu“ i pred moj rođendan, ja njoj kažem: „Nešto mi govori da ne treba ići, ne znam zašto“, kaže ona: „Tačno sam znala, zato mi nisi dao da uzmem karte“ i nažalost baš u ta tri dana su bile ogromne poplave u Rimu – ispričao je Kapor za Grand online.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić