Login/Registracija

KAO U VOJSCI: Takmičar otkrio šta Đorđe David ZAHTEVA: „Bilo mi je JAKO TEŠKO TO DA ISPUNIM“

„Strog, ali pravičan“, rečenica je koja opisuje menstorski rad Đorđa Davida, koji je izuzetno posvećen pripremama sa svojim kandidama u cilju maksimalnog predstavljanja njihovog potencijala.

Iako njegov način rada mnogi smatraju“spartanskim“, članovi njegovog tima kažu da su kao prava mala porodica i znaju da su svi njegovi saveti dobronamerni.

O njegovoj profesionalosti posvedočio je i talentovani Stefan Tomić iz Kraljeva koji tvrdi da je Džordž upravo onakav mentor kakav je i očekivao da će biti.

– Sve ono što sam mislio pre nego što sam se prijavio u ovo takmičenje da se radi o jednom velikom argatovcu, čoveku koji mnogo radi sa nama posvećuje nam se maksimalno i zaista sam mu zahvalan na svemu što radi za nas- rekao je Stefan u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Voditeljka Sanja Kužet, osvrnula se i na situaciju kada je mirno stajao tokom nastupa svog kolege u poslednjem duelu.

– Moja priroda je takva da čim krene neki takt kreće telo samo, ali Đorđe je rekao kako treba da smo mirni, i ja  kažem: „Okej“, bilo mi je jako teško da se obuzdam ali uspeo sam nekako– iskren je bio Tomić.

Ove subote ukrstio je mikrofon sa kandidatom iz Milijevog tima, a iako su oba kandidata donela neverovatnu energiju, šou je ukrala nekadašnja pobednica emisije „Nikad Nije Kasno“, o čemu više možete pročitati OVDE.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: S. Čumić