Login/Registracija

KAO SAV NORMALAN SVET: Ovako Sanja Kužet pazari na pijaci (FOTO)

Sanju Kužet navikli smo da viđamo uvek skockanu kraj malih ekrana, a voditeljka je sada pokazala da živi kao sav normalan svet te je poput prave domaćice otišla na pijacu.

U potpuno ležernom izdanju pokazala je kako pazari za svoj ukućane, a kako je poznata kao neko ko vodi računa o ishrani ne čudi što je kupovala voće i opvrće.

– Za svoju porodicu biram samo najzdravije- poručila je lepa voditeljka.

„Kako si prirodna i lepa“, „Ne skidaj osmeh“, „Prirodno si lepa“, „Je l’ ima popust na pijaci za poznate ličnosti?“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Sanja Kužet nedavno je pokrenula liniju zdravih sokova za detoksikaciju i time ispunila svoju dugogodišnju želju.

– Mogu sa ponosom da kažem da ću uskoro napuniti 39 godina i da nikad nisam imala ovoliko energije i da nikad moje fizičke mogućnosti nisu bile kao sad. Energija mi je na tako jednom pokretačkom nivou i ubeđena sam da je to od promene ishrane. Moj cilj je da motivišem ljude da može, a ja sam dokaz da može, a nisam svemoguća žena, generalno imam obaveze kao svaka druga žena – istakla je endavo za Grand Online.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović