Login/Registracija

Kandidat komentarom ŠOKIRAO Mariju: „On je moje mezimče! Sine, razvaljuješ“

Duel koji je izazvao veliku pažnju žirija u „Zvezdama Granda“ dogodio se između Aleksandra Simića (21) iz Mionice, takmičara Dragana Stojkovića Bosanca i Vlastimira Jankovića (24) iz Draginja, starog kandidata koji ove sezone brani boje tima Snežane Đurišić.

Polemika, ali i delimična rasprava čuvene sedmorke dogodila se zbog muzičkog repertoara koji su ovi momci izveli u petom krugu, tačnije zbog mlađanog Simića.

On se predstavio pesmama „Uspomene“ i „O Sole mio“, dok je povratnik iz stare sezone odabrao numere „Barval Pudera“ i „Nataša“, a krajnji rezultat bio je šest glasova za Aleksandra i pet za Vlastimira. 

Ono što su svi prvo primetili jeste da se Janković promenio, a nakon konstatacije da je u prošloj sezoni bio u timu Viki Miljković, Saša Popović pohvalio je njegov napredak.

– Sad si bolji, moram da priznam – rekao je Saša i dodao da je izrastao u pravog momka.

Marija Šerifović istakla je da u komentarisanju ovog duela mora da bude „iskrena do koske“ i da prednost da svom miljeniku. 

– Aleksandar Simić je moje mezimče od tuđih kandidata. Volim kako ovaj mali komarac peva, znači sine, razvaljuješ. Samo nisam sigurna da li ćeš ovako moći do kraja da prolaziš, peti, šesti krug. Da se razumemo ja „da“, jer sam još u trećem krugu rekla da ti treba da ideš u finale, ali nisam sigurna za žiri-  istakla je Marija aludirajući na njegov specifičan repertoar koji izvodi u takmičenju. 

Za Vlastimira je rekla da je pevao tačno, ali da se malo „pokvario“ i da su mu večeras slabo izlazili ukrasi, te je rezultat bio samo pet glasova.

Anu Bekutu najviše je zanimalo šta radi Lidija Janković, Vlastimirova sestra i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, a nakon što je kandidat odgovorio da se udala i da čeka bebu, i sam je podelio lepe vesti. 

– Oženio sam se i za desetak dana čekam da se rodi i drugo dete – rekao je, što su svi u studiju pozdravili oduševljenjem i aplauzom.

Za Simića Bekuta je izjavila da je fenomenalan kandidat, kao i da bi trebalo da nastavi školovanje, budući da je stigao do druge godine solo pevanja i odustao. 

– Uživam dok te gledam i slušam kako pevaš. Samo ne odustaj od solo pevanja, da imaš na svom CV-u da si bio takmičar u ‘Zvezdama Granda’, a pevaš na svetskoj sceni-  poručila mu je Ana, dok je Mili imao malo drugačije mišljenje o momku koji je specifičan. 

– Ovo što ti izvodiš je fantastično za šou. Voleo bih da u ovom poslu nađeš svoje mesto, a ne samo da to bude opersko pevanje. Video sam na Instagramu da možeš sve da pevaš i ti si stvarno beskrajno simpatična osoba i umetnik – prokomentarisao je Mili za prvog kandidata, a zatim drugom poručio da sledeći put bude energičniji, sa čim se nisu složili ni njegov mentor ni članovi žirija. 

Viki Miljković „morala je da pokvari žurku“ i kako je rekla, iskreno iznese svoje mišljenje o takmičaru koji je miljenik žirija. 

– Aleksandre, ti jesi naše mezimče i do sad si bio fantastičan, ali večeras nisi. Možda te je previše ponelo, ali pevanje nije dranje. Večeras me je zabolela glava, ili si bio preglasan ili pretih, treba da nađeš neki balans –poručila mu je Viki, dok je svog prošlogodišnjeg miljenika pohvalila.

Mariju je najviše zanimalo kako Aleksandar reaguje na kritike koje mu je žiri uputio večeras, a nakon što je rekao da sve sasluša, zatražila mu je da oceni svoj nastup.   

– Ja sam sebi uvek najbolji – odgovorio je, što je mnoge iznenadilo, prvenstveno Šerifovićevu koja je ostala nema na njegov odgovor. 

– Čak si i Mariju šokirao – dobacila je s osmehom Snežena, a Đorđe David uputio opasku da upravo zbog te njegove samouverenosti sledeći put neće glasati. 

Ceca se jedina složila sa Viki koja smatra da Simić večeras nije dao maksimum, a završnu reč dobili su mentori. Prvi se oglasio Bosanac koji je bio ponosan na svog kandidata.

– Tačno je da se za njega vrlo teško biraju pesme, jer on ne peva u proseku kao svi kandidati. On je vrlo odgovoran, trudi se, vežba – rekao je Bosanac, a zatim svom pulenu poručio da veruje u njega i čestitao mu.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić