Login/Registracija

KAKVO IZNENAĐENJE: Zvezda Granda snima duet sa OVIM POZNATIM PEVAČEM

Nakon pauze zbog pandemija, bivši učesnik „Zvezda Granda“ Alen Hasanović rešio je da obraduje publiku novom pesmom. Međutim, tu iznenađenjima nije kraj te je na oduševljenje mnogih otkrio sa kojim poznatim pevačem snima duet.

– Sa Šakom Polumentom upravo nešto dogovaram, poslao sam mu dve pesme, jednu bržu i jednu baladu, pa čekam da on odluči šta bi da snimi, ali rekao je da hoće, pa eto videćemo. Planiramo duet pa kako Bog da. Šako i ja smo prijatelji odavno, upoznali smo se na jednom veselju, ma on je jako dobar čovek. Jako me voli i uživa da sluša moje pesme, ja kada sam napisao neke pesme predložio sam mu i on je odmah tražio da mu pošaljem- otkrio je Alen.

Malo pevača može se pohvaliti talentom za pisanje, dok Zvezda Granda ponosno ističe da ima „fioku“ punu tekstova za koje čeka pravi trenutak. Nedavno je objavio novu pesmu pod nazivom „Jedina nada“ i prikupio simpatije slušalaca već nakon prvog slušanja, a ono što ga posebno čini srećnim i ponosnim je upravo to što je sam napisao tekst za svoju numeru.

– Iskreno, javljaju mi se pevači da im radim pesme, ali prvo čekam sebi da ubodem mega hit koji tražim pa ćemo da vidimo za ostale (smeh). Prezadovoljan sam i tom pesmom koju sam napisao jer vidim da je pevači već pevaju i da pesma ulazi u publiku, mislim da će možda biti hit- rekao je pevač u emisiji „Grand Magazin“.

POGLEDAJTE I

HIT U NAJAVI Zvezda Granda RASPAMETIO fanove: „DUŠU SI DAO SVAKOJ PESMI“ (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović