KAKVA ZAVRŠNICA Neočekivano ispali favoriti, jedan mentor IZDOMINIRAO

U poslednjoj emisiji četvrtog kruga predstavilo se 17 fantastičnih duelista koji su ove subote priredili šou neviđenih razmera. 

Čuvena šestorka, koja je ujedno i mentor takmičarima, odradila je odličan posao sa potencijalnim zvezdama „Granda“ dajući im svoj maksimum i pripremajući ih za najglamurozniju scenu u regionu. Ipak, jedan od njih je večeras imao potpunu dominaciju, a priznanje za njega stiglo je od svih članova žirija.

b20e9dbebb351e6179d1ccfb870fab808b8ed336

– Nisi ti džabe milioner, ima u nešto u tebi – konstatovala je Jelena Karleuša za Sašu Popovića koji je svoje takmičare, braću Kazić, maestralno pripremio za veliku završnicu četvrtog kruga.

Đorđe David odao mu je priznanje za mentorstvo, kao i za energiju i podršku koju je dao svojim kandidatima. 

– Da li ste videli kako se i posle toliko godina na estradi ovaj čovek loži, kako se preznojava?! Kao boli ga uvo za sve, ma važi juče, on se loži još uvek na ceo šou biznis – s osmehom je rekao Džordž, što su podržale i ostale kolege iz žirija. 

6d4b89fe24f5ae40fdb315cf189fe9f027c1a366

Direktor Granda pojasnio je da osim dobrog pevanja i izgleda, scena „Zvezda Granda“ zahteva šou i neverovatnu energiju od kandidata, zato je od presudnog značaja odabir pesama kojim predstavljaju.  Međutim, neki se očigledno nisu rukovodili ovim, pa ih je pogrešan izbor numera doveo do direktnog ispadanja iz takmičenja.

Od 17 takmičara samo dvoje je direktno prošlo u peti krug, troje ispalo direktno, dok je njih 12 otišlo u baraž. Ono što je sve iznenadilo jeste ispadanje čak i velikih favorita u takmičenju. 

Na kraju, od 12 kandidata žiri je morao da odabere samo njih 8 za prolazak u naredni krug. Teškom odlukom u peti krug plasirali su se Valentina Rubin, Jovana Milenković, Jovana Milojević, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Vlastimir Janković, Miodrag Đokić, Filip Jovanović, Hanad Džehverović, Lidija Savić i Tamara Selimović.

b88a801d657197c08d64464ceb78dd53bae08ef9Nažalost, takmičenje su napustili Anđela Kačar, Marta Jovičić, Sanel Osmanović, Blagica Dzundzurovska, Danijel Đukić, Mario Arangelovski i Ekrem Peleš. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić