Login/Registracija

Kakva SVADBA takvo i DEVOJAČKO: Zvezda Granda NAPRAVILA LOM kao još uvek NEUDATA DEVOJKA

Najekstravagantnija učesnica prošle sezone “Zvezde Granda“ Marija Gruevska za samo nekoliko dana staće na ludi kamen i izgovoriti sudbonosno “da“ svom dugogodišnjem izabraniku Siniši.

Kao što se od nje i očekivalo, svadba će biti nešto do sada neviđeno u njenoj rodnoj Makedoniji, pa će tako slavlje trajati čak tri dana i okupiti preko 600 zvanica.

– Svadba će biti sredinom avgusta na otvorenom kod jednog manastira u blizini Bitolje i biće veoma lepo, svečano i na nivou– rekla je ona nedavno za naš portal.

Marija i Siniša planiraju da ispoštuju i određene običaje, a već sinoć buduća mlada krenula je od onog glavnog- devojačke večeri.

U društvu najbližih drugarica, pevačica je izašla u jedan popularan makedonski klub u kome se provodila do ranih jutarnjih časova, a celo žensko društvo bilo je veoma veselo kako i dolikuje.

Za svoj poslednji izlazak kao neudata devojka Gruevska se opredelila za kratku belu haljinu sa šlicem i dubokim dekolteom, koja je savršeno isticala njenu izvajanu figuru, dok je na glavi nosila providni veo, kako bi naglasila da je buduća mlada.

Detalj koji je privukao pažnju svima jeste nalepnica crvenih usana na njenim grudima, a koju su u nešto manjim dimenzijama imala i njene drugarice i buduća kuma.

Uz koktele, pivo i evergrin hitove ekipa se ludo zabavljala i đuskala kao da sutra ne postoji, a predstojeće dane iskoristiće za odmor i poslednje pripreme za gala svadbu koja ih čeka.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac