Login/Registracija

Kako je Biba „izmanipulisala“ žiri Zvezda Granda: „TADA SAM SHVATILA DA JA MOGU SVE“

Učesnica jedne od sezona „Zvezde Granda“, Biljana Sulimanović pojavila se sa samo osamnaest godina na Grandovoj sceni i svojim raskošnim glasom oduševila kako publiku, tako i mnoge velike pevačke zvezde.

Još kao devojčica sanjala je da bude uspešna u muzičkim vodama, a sebe je oduvek videla kao pevača etno muzike, iako je shvatila da u današnje vreme to i nije popularno te je promenila svoj repertoar kako bi mogla da nastupa po klubovima i slavljima.

– Morala sam da nađen neku zlatnu sredinu kada su u pitanju pesme koje pevam, da bih mogla da imam posla i da nastupam. Na žalost ta etno muzika nije moderna u ovom vremenu- rekla je pevačica gostujući u emisiji „Grand Magazin“.

Činjenica je da žiri nikada nije ostajao imun na nastup ove mlade devojke budući da je svakom svojom izvedbom izazivala lavinu emocija kod pevača koji su decenijama na estradi.

– Šta da kažem kada sam ja svakog od članova žirija rasplakala, da li je to bila Zorica Brunclik, Šaban Šaulić ili neko drugi. Meni je cilj bio prvo da ih naježim, a kada sam ih rasplakala ja sam tada shvatila da mogu sve- priznala je Biljana i otkrila da iako je veoma mlada došla na Grandovu scenu smatrala je da je dovoljno zrela s obzirom na to da se godinama ozbiljno pripremala za takmičenje.

Kako je svojevremeno izjavila da je estrada bara puna krokodila, odlučila je da laganim i sugurnim korakom korača ka vrhu te sa mnogo posvećenosti, kako sama kaže, radi na novoj pesmi.

– Ja ne želim samo da izbacim pesmu kao što mnogi to danas rade. Želim da je objavim onako kako to ta pesma zaslužuje, to će biti jedna balada, moja autobiografska u kojoj ću opisati ceo svoj život. Tekst te numere je napisao moj otac- otkrila je bivša učesnica „Zvezda Granda“, dodajući da joj je otac najveća podrška u karijeri, te ističe da joj je on najveći vetar u leđa u njenoj trci za uspehom.

POGLEDAJTE I

Zvezda Granda IMA 44 KILOGRAMA: “I veličina XS mi je velika“ (VIDEO)

Predviđao joj je veliku karijeru, ali ga je razočarala! Evo gde je i šta radi nekadašnja Draganova miljenica

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović