Login/Registracija

KAKAV SPOJ! Finalisti snimaju DUETSKU PESMU: “Sve je bilo jasno prilikom PRVOG SUSRETA“

Nakon što završe sa takmičenjem “Zvezde Granda“, finalisti gotovo uvek dobiju savet od mentora ali i čelnika Grand produkcije da se što pre posvete izbacivanju pesama kako bi iskoristili popluarnost koju su stekli u ovom muzičkom programu.

Kao poslušan i dobar đak Aleksandar Josifovski nije časio ni časa, već se odmah dao na traženje hita koji će mu dati vetar u leđa kroz dalju muzičku karijeru ali i brojniju publiku.

Međutim, za razliku od njegovih kolega, roker sa Ohrida ne planira da izbaci pesmu samostalno već duetsku i to uz pomoć prošlogodišnje finalistkinje, a njegove dobre drugarice, Belme Huseinefendić.


– Od kada smo se sreli Belma i ja, 2019. godine u “Zvezdama Granda“ osetio sam tu kombinaciju naših energija, a onda smo se zavoleli i muzički. Njen stil pevanja za mene je sve ili ništa, ona je zaista uvek davala sve od sebe, posebno mi je draga– rekao je Aleksandar pa otkrio ko je koga kontaktirao za pesmu.

– Ja sam nju zvao a ona odmah prihvatila! Imamo jako dobru pesmu, baš u našem stilu. Muziku i tekst nam je radio Goran Šarac, a aranžman radimo moj bend French Olives i ja u studiju na Ohridu. Čekamo Belmu da dođe ovih dana, da to snimamo uskoro. Ona je prošle godine već bila kod mene i znam da joj se mnogo svidelo, a takođe i atmosfera u mom studiju koji je tad posetila prvi put. To znači da ćemo sad biti opušteni i pevati iz srca– rekao je Josifovski za naš portal.

Pored Aleksandra i drugi učesnici najpopularnijeg muzičkog takmičenja takođe vredno rade na svojim prvim pesmama, a u kojima će publika moći da uživa već od ove jeseni.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac