Login/Registracija

KAKAV PRESEDAN NA KRAJU ČETVRTOG KRUGA: Popovićeva odluka promenila sve (VIDEO)

Ove subote gledali smo maestralnu završnicu četvrtog kruga najgledanijeg šoua „Zvezde Granda“. 

Zahvaljujući radu sa mentorima kandidati su bili na visini zadatka, a neki od njih su toliko iznenadili i briljirali da je Saša Popović na kraju napravio presedan i promenio svoju odluku. 


Deset sjajnih duela donelo je neverovatnu zabavu, a samo osmoro najboljih kandidata direktno se plasiralo u peti krug, koji startuje već naredne nedelje. 

Nermin Handžić, Anđela Petrušić, Antonia Čerkez, Matea Matković, Ivana Dulić, Aleksandar Simić, Enis Todić i Željko Đukanović imali su sreću da pridobiju članove stručnog žirija i osvoje maksmilanih šest glasova, dok se u baražu našlo čak dvanaestoro njih.

Iako je tokom baraža Popović najavio da će samo četvoro dobiti šansu, na kraju je promenio tu odluku i otkrio da u peti krug iz baraža šalje 5 kandidata. Ali i to je na kraju promenio.


Slavica Trubarac, Maja Đorđević, Aleksandar Damnjanović i Edis Agić su kandidati koji su prošli iz baraža, ali još četiri devojke čekale su da saznaju koja od njih će biti poslednnja takmičarka koja prolazi u peti krug.  

Dalje ide, dalje ide- vikao je Popović, a onda šokirao svojom odlukom iznenadio sve! 

– Sve četiri- odlučio je sudija, što su kandidatkinje dočakale vriskom i radovanjem, budući da je umesto njih petoro pustio čak osmoro. 

– Ovo može samo Saša Popović – dobacila je Sanja. 


Teodora Marković, Nikolina Đekanović, Andreana Petrushovska i Nina Đumić uspele su da se plasiraju u peti krug, gde će se čak 40 novih boriti sa starim kandidatima. 

Pogledajte i poslušajte kako su pevali ovonedeljni kandidati „Zvezda Granda“.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić