Login/Registracija

KAKAV PERFORMANS U ZVEZDAMA GRANDA: Ruža za Bosanca, pa ČAŠA U GLAVU

Neverovatan vizuelno – muzički spektakl dogodio se ove subote u „Zvezdama Granda“, a za sve je „kriv“ Aleksandar Milić Mili koji je sa svojim kandidatom Ivanom Simićem (23) iz Valjeva do detalja osmislio njegov nastup u drugom krugu.

Sve je krenulo od Ivanovog izvođenja pesme „Moja malena“ Saše Kovačevića tokom koje je prvo razdrmao žiri, a zatim ih slatko nasmejao kada je na kraju prišao čuvenoj šestorki, noseći u ruci crvenu ružu koja je, na iznenađenje svih u studiju, završila kod Dragana Stojkovića Bosanca.

Ana Bekuta nije mogla da veruje da je takmičar cvet poklonio baš Bosancu, dok se ostatak žirija slatko smejao.

– Ovde se lagani šliht dobija sa ružom, znači mito i korupcija preko cveća – našalio se voditelj Voja Nedeljković.

Ali pravi spektakl dogodio se tokom izvođenja druge pesme „Ona moja“ Tropico benda koju je takmičar začinio neverovatnim performansom. 

Osim što je svojom sjajnom energijom podigao na noge ceo studio, mladi TikToker i takmičar potrudio se da nastup ulepša bacanjem papirnih novčanica, a na kraju i razbijanjem čaše o glavu.

U tome je imao pomoć i svog mentora Milija koji je u znak slavlja i podrške,takođe razbio sebi čašu o glavu, što je šokiralo i zaprepastilo sve u studiju. 

Saša Popović i Snežana Đurišić zanemeli su od šoka dok su se razbijeni komadići rasuli po studiju.

– Malo sam udaren sad – rekao je takmičar nakon završenog nastupa koji je dobio ovacije svih u studiju. 

Ali vredelo je – konstatovala je voditeljka Sanja Kužet za takmičara koji je dobio maksimalnih šest glasova čuvene šestorke. 

– Nije bilo lako – dodao je s osmehom.

Ovaj nastup fascinirao je sve, te nije čudno što je na kraju pobrao sve pohvale i simpatije. 

– Ovaj takmičar je odličan, zabavan. Ima mozak i koristi ga fantastično, bravo i čestitam – poručila je Marija Šerifović, dok se Svetlana Ražnatović složila sa njenim mišljenjem.

Popovića je najviše zanimalo zašto je ružu poklonio baš Bosancu, na šta je Ivan odgovorio:

– Dao bih ja ružu i Mariji, ali se plašim. Nema potrebe da objašnjavam što baš Bosanac, on je takav čovek da zaslužuje i 101 ružu, a ne jednu!

Ipak, čika Bosanac održao je takmičaru lekciju o tome kako se ponašaju pravi džentmeni.

– Lepa je tvoja pažnja, shvatio sam je, ali moraš da vidiš kako se to radi. Dozvoli mi – rekao je Bosanac, pa ustao iz sudijske stolice i prišao Sanji kako bi joj poklonio ružu i poljubio ruku.

– Ja znam da sam poželjan muškarac, ali tvoj mentor je izgleda pobudalio načisto čim te je nagovorio na ovako nešto – poručio je Boske, a takmičar odgovorio – Ista nam je dijagnoza.

– Ivane, svaka čast. Mili te je odlično spremio i ideš direktno u treći krug – poručio mu je Popović, dok ga je publika iz studija pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić