Kakav nesporazum! Bosanac ga ISPALIO, a onda je NA KOLENIMA MOLIO NJU DA GA PRIMI U TIM!

Nikola Petračković(26) Negotin, iz tima Dragana Stojkovića Bosanca stao je na veliku scenu nasuprot novom kandidatu Sadiku Hasanaoviću (19) Srebrenik, iz Milijevog tima.

Nikola je odabrao pesme “Snegovi beli opet veju“ Marinka Rokvića i “Ako me tražiš“ Šabana Šaulića dok je Sadik pevao pesme “Plavo plavo“ Muharem Serbezovski i “Sin“ Šerifa Konjevića.

Takmičare je dočekao najlepši mogući rezultat, 6:6- obojica idu dalje, s tim da Sadik može birati drugog mentora.

ae5e51d4d300be33cb9661b29a5483dae64edb0d

– Vi ste par koji su nam oporavili uši i sluh. Bili ste fantastični- rekla je Snežana, a Marija se složila- Nikola večeras si stvarno bio tačan, ukrasi izlazili, sve te je služilo. Sadik prvu pesmu si jako lepo otpevao, barataš orijantalnim stilom. Baš si interesantna pojava.

– Obojica fantastični, ne bih zalazila u sitna crevca- rekla je Viki a Đorđe i Ana samo su potvrdili da je sve bilo super.

– Nikola neosporno si talentovan ali pevaš seljane. Sve je isto i bez magije i obično. Nikad od tebe zvezda biti neće. Sa druge strane, Sadik mislila sam biće debakl. Ali, sam se iskreno baš zainteresovala za tebe, bila je neka magija u tvom stavu, a imaš samo 19 godina. Delovao si kao zvezda- zaključila je Jelena.

Sadik je mogao da izabere drugog mentora, a ponudili su se svi osim Đorđa, Ane i Bosanca- Marija Šerifović- kratko je rekao Sadik pa napravio nesporazum- Ja sam mislio da mogu da uzmem Bosanca- rekao je jer nije čuo da Bosanac nije ni želeo da ga uzme.

– Sad neću ni ja da ga uzmem. Ti si lud- rekla je Marija, a onda je on dotrčao do Marije i pao na kolena da ga uzme ponovo, te ga je Marija opet prihvatila.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac