Login/Registracija

KAKAV HAOS: Svi detalji PRIVOĐENJA zvezde Granda

Bivša učesnica „Zvezda Granda“ Dragica Zlatić nedavno je obradovala publikom novom pesmom „Na nuli“ za koju je snimila spot koji je digao veliku prašinu. Kako je rešila da stihove singla dočara adekvatnim kadrovima koji prate priču, pevačica je bila prinuđena da pojedine scene snimi ni manje ni više nego u zatvoru.

Sve detalje sa snimanja novog spota i dešavanja iza kulisa predstavila je u novom vlogu koji je mnoge fanove nasmejao do suza.

Da je za lepotu potrebno ponekad i trpeti osetila je i sama Dragica koja se zbog potreba snimanja u više navrata žestoko smrzla.

-Joj, koliko mi je hladno umrećuuu!- zakukala je u jednom trenutku, a potom se iznervirala zbog vetra koji je remetio sve vreme, ali i uništavao frizuru.

-Duvaj ajde, ako može da bude i tornado! Ma ovo nema nigde, kunem vam se!

A kako to biva na svakom snimanju došao je red i na pauzu, a Dragica je za svoju ekipu pripremila bogatu trpezu. Kako drugačije nego domaćinski, kada je reč o atraktivnoj Čačanki?!

-Ovo su kiflice moje tetke, kakve su bile?- zanimalo je pevačicu koja prva nije mogla da im odoli, kao ni ekipa sa snimanja spota.

Naravno, ovo je samo delić onoga što se dešavalo na samom snimanju, a zbog pojedinih kadrova Dragicini video postali su viralni na društvenim mrežama.

Ukoliko niste ispratili finalnu i pravu verziju „Na nuli“ možete to učiniti klikom na video ispod:

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović