KAKAV MALER Zvezda Granda ostao bez zuba na nastupu, zbog njegovog poteza svi aplaudirali (FOTO)

UTE1

Iako se Aleksandar Gute Marinković izuzetno posvetio porodičnom životu s obzirom da se nedavno po drugi put ostvario u ulozi roditelja, pevač stiže i da radi punom parom, a poslednji nastup u ovoj godini pamtiće dok je živ.

-I poslednja svadba za 2022. godinu koju sam sad uradio, pamtiću uvek jer sam ostao bez zuba i to bez jedinice! Ovo je trenutno privremeno rešenje dok ne prođu praznici pa da lepo mogu to da sredim. Zato skrećem pažnju svim kolegama i koleginicama da kada pevaju u masi pažljivo drže mikrofon jer se desi da te neko udari i ti zabiješ mikrofon u zub- objasnio je pevač.

UTE2

To je samo jedan od dokaza da posao pevača nije ni malo lako s obzirom da se gotovo na svakoj svirci nađu u nepredviđenoj situaciji, a Gute je čini se poslednjih meseci bio pravi baksuz.

-Pre par meseci u istom lokalu, kum jer stajao pored mene i dok se veselio udario me je slučajno u mikrofon i tada mi je napukao zub i samo dva meseca posle toga odem u isti lokal zagrizem hleb i zub mi ostane u hlebu. Tako da mi je taj lokal čudan za zube (smeh)- našalio se pevač koga smisao za humor nije ni tad napustio te je sa pratiocima na društvenim mrežama čak i objavio video i pokazao kako peva bez jedinice.

71a87318a2ab2c1e32adefb0c16828b549c184f1
Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović