Login/Registracija

KAKAV DŽEK: Šerifovićeva ugledala Zvezdu Granda u publici, PA GA POZVALA DA JOJ SE PRIDRUŽI NA BINI

Marija Šerifović, sinoć je održala nastup u Vrnjačkoj Banji, tokom koga je napravila jedan neočekivani gest i još jednom pokazala koliki je čovek.


Naime, krenuli su prvi taktvovi pesme „Produži dalje“, kada se Marija obratila poznatom licu iz publike i upitala ga da li hoće da peva, nakon čega se čuo vrisak.

– Ovde ima jedan momak, on se zove Stefan i ispao je u polufinalu „Zvezda Granda“, a pevao je stalno Zdravka Čolića, znate ga svi. Dođi, ajde, preskoči brže, trči. A inače mu nisam ja bila mentor nego Đorđe David- najavila ga je Marija što je ispraćeno gromoglasnim aplauzom.


Tokom cele izvedbe publika ga je uglas pratila, a koliko mu je bilo drago, govori o osmeh na njegovom licu koji nije mogao da skine.

Na kraju izvedbe, Stefan je ostao bez reči, a Marija se u svom stilu našalila.

– Pa, ti biraj opet Đorđa– što je zasmejalo celu publiku pa i njega.


Ekskluzivno za naš portal podelio je i utiske nakon neverovatne večeri.

– Bilo je to veliko iznenađenje za mene i izuzetno velika čast da delim pozornicu sa tako velikim imenom. Pored njenog sjajnog nastupa, kojim je sve ostavila bez reči , glasovnim sposobnostima koje su besprimerne, ona je odbar čovek! Ne zato što me je pozvala da otpevam pesmu, već zato što takvom energijom odiše.– rekao je Stefan za Grand. Online.

U videu ispod pogledajte kako je sve izgledalo.

POGLEDAJTE I 

https://grand.online/zvezde-granda/news/ne-razume-estradu-ali-je-razlog-pojavljivanja-u-zvezdama-vrlo-jasan–to-je-bila-zrtva-koju-sam-podneoFoto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić