KAKAV DUEL Jedan na dvojicu, a krajnji rezultat će vas iznenaditi

U trećem krugu „Zvezda Granda“ učestvovali su Nemanja Đurđević (26) iz Kruševca i blizanci Aleksandar i Dimitrije Kazić (30) iz Kovina. Prvi kandidat, čiji je mentor Jelena Karleuša, je odabrao pesme „Jelena“ i „polomiću čaše od kristala, dok su braća iz Kovina, kojima je mentor Šerif Konjević, otpevali numere „Ti si žena mog života“ i „Isplači se na grudima mojim“. 

5a8aa2bf9cce85ffb74d7a187c551e01a30be52a

Nakon maestralnog duela, Sanja Kužet je konstatovala da na sceni pucaju čaše od basa i jačine njihovih glasova, a i glasanje žirija govorilo je da ovaj duel bio odličan.  Neizjednačen broj glasova (5:5) zahtevalo je preglasavanje u kom je pobedu odneo prvi takmičar i to sa 4:2. 

„Narodnjaci su zakon. Prvi kandidat je bio odličan, izborio si se protiv dvojice. Za druga dva takmičara mogu da kažem da su odličan duet“,  prokomentarisao je Dragan Stojković Bosanac, dok je Marija Šerifović dodala da su sva trojica bvila sjajna. 

„Nekako su me zabavili i bilo mi je lepo, desila se lepa atmosfera“, rekla je Marija, a isto mišljenje da ih je lepo slušati delila je i Viki Miljković. 

„Divan odabir pesama, svaka čast. Samo da zamolim Nemanju da obrati pažnju na vibrato“, rekla je Ana Bekuta, pa mu se direktno obratila. “ Sve drugo imaš. Zgodan si, talentovan, tonski tačan, ali povedi računa o vibratu“.

Za blizance iz Kovina Bekuta je rekla da su sinhroni i da ih je bilo lepo i gledati i slušati, dok je Đorđe David dodao da su kao dve jele, a za njihovog protivnika, tj takmičara pod brojem jedan je rekao da ima sve. 

„Nemanja ima fenomenalnu energiju, osmeh od milion dolara, ma lutka“, dodao je Džordž. 

I mentori su bili zadovoljni, a Karleuša je ispričala kako je njen takmičar na probama bio fenomenalan, nikad nije bio umoran, već motivisan i pozitivan, što joj je dalo dodatnu snagu i elen da ga savršeno pripremi za treći krug takmičenja.  Za njegove protivnike iz duela, tj braću iz Kovina prokomentarisala da treba da se opuste, kao i da bi volela da vidi kakvi su na svirkama. 

Produkcija je otkrila da će u nastavku takmičenja Šerif Konjević nastaviti da radi sa blizancima, budući da je sad bio sprečen da dođe, pa su sa njima radili Saša Popović i Snežana Đurišić. 

„Nema pesme koje ne znaju. Sve cepaju i rokenrol“, otkrio je Popović, a publika u studiju ih je sa scene ispratila aplauzom. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić