Login/Registracija

KAD SNEŠKA UZME POD SVOJE: Takmičar oduvao nastupom, žiri ostao BEZ TEKSTA

Sedmi krug doneo je mnogo sreće takmičarima Nikolini Đekanović i Velidu Handžiću jer su zahvaljujući svojim sjajnim interpretacijama dobili po 6 glasova!

Nikolina iz Milijevog tima otpevala je pesme “Dva asa“ i “Crni leptir“, dok je Velid iz tima Snežane Đurišić odabrao numere “Zarasle su staze moje“ i “Ima pravde ima Boga“.

Međutim, malo više sreće ipak je ima Velid jer je nakon preglasavanja dobio čak pet glasova od strane stručnog žirija, dok je za Nikolinu stigao samo jedan, te će s eona ponovo predstaviti u baražu.

– Ode ti Šon Pen u četvrtfinale!- povikao je Saša Popović, na šta je Velid odgovorio da je u prethodnoj sezoni ispao baš u četvrtfinalu, te dobio savet da preskoči taj baksuzni krug.

Ipak, svi su primetili da je kao pevač procvetao otkako je ove godine dobio baš Snežu za mentora, što je i njemu i njoj izuzetno imponovalo,

Ma ovo je njegovo najbolje izdanje! Vidi se šta je Sneža korigovala, nema šta. Nikolina, u prvoj pesmi mi nisi bila toliko sigurna kao u drugoj ali odlična, sjajan si pevač. Ipak, ja te vidim u pop muzici– poručila je Ceca sa čim se i Nikolina složila.

Ani Bekuti se Nikolina za razliku od Cece dopala baš u prvoj pesmi te joj je zato i dala prednost u preglasavanju, ali nije štedela komplimente ni na Velidov račun.

– Bravo momče, ispravio si sve što si mogao!

Ja bih se složio sa svim što je Bekuta rekla, nije mogla bolje da sroči pa nemam šta novo da kažem. Samo eto za prvu kandidatkinju, Mili te uvlači u komercijalni folk a ti si pop izvođač. Što se tiče drugog kandidata imao si greškice u dikciji, nisi iz Niša. Ali dobro, svaka čast- dodao je Bosanac.

Ni Marija nije ostala imuna na Velidovo pevanje te mu je kazala da je bio vedar, svež i dobar u svom nastupu, dok je Nikolini skinula kapu za raspon glasa.

– Prvu pesmu si pevala ubojito tačno ali nije izašao nijedan narodnjački ukras, a ta pesma je pevana kao takva. U refrenu nisi pevala kako treba, zašto, zato što je visoko a ti nemaš triler!- objasnila je Marija.

Reč je poslednja dobila Viki Miljković koja se po ko zna koji put pobunila što joj Saša reč nije dao ranije.

– I šta sad ja da izmislim? Toplu vodu? Svi pričaju pola sata i posle ja nešto da dodam. Mrtveno i crkveno što si me pustio Saša u prvom nastupu prva da komentarišem. Meni ste oboje bili odlični, eto to je sve što imam da kažem– zaključila je Viki.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac