Kad POPOVIĆ SPREMI KANDIDATE, svi padaju u TRANS! Braća ODUVALA sve svojim nastupom

Duelisti koji su večeras napravili neviđenu žurku na sceni bili su Davidova pulenka Jovana Milojević(19) iz Šamca i braća Dimitirije i Aleksandar Kazić (37, 30) iz Kovina, iz tima produkcije.

Jovana je prvom pesmom “Neko nije“ donela divnu emociju, što se samo prenelo na braću Kazić koji su zatim izveli pesmu “Uzalud vam treud svirači“ Prljavog Kazališta. Međutim, u toku izvođenja druge pesme “Čaje šukarije“ Jovani su se protivnici pridružili na sceni pa pali na kolena dok su u rukama nosili trube.

– Pa bravooo– uzvikivala je Jelena oduševljena ovim potezom.

abc41002b38c73bf0ee2c420614220d2854dd032

Kada je krenula druga pesma koju su odabrala braća Kazić, žiri je ostao šokiran.

Je l’ se sećate ovoga- povikala je JK vidno iznenađena što su izvodili pesmu Saše Popovića “Medeni kolači“ koju je nekada izvodio sa Kebom, Šabanom Bajramovićem i Rođom Raičevićem.

Na sceni je bilo veselo, Saša Popović skidao je i vrteo sako, pa čak i zaigrao, a onda je Jovana uzvratila kolegama pa stala pored njih da igra dok su pevali, što je kasnije rezultiralo da svi dobiju maksimalnih šest glasova.

– Bilo je fantastično– rekla je Jelena.

c81518c210a8d2fe1440286664be16c73305ca65

– Čekaj, da li se videli čoveka koji je sve napravio kako se loži, ustaje, znoji. Kao mrtav je hladan, kao boli ga uvo, važi, juče– rekao je Đorđe za Popovića.

Najteži momenat bio je preglasavanje u kom su Kazići dobili pet glasova a Jovana jedan, zbog čega je otišla u baraž– Trebalo je Jovanu da pustite da slušamo još jednom u baražu “Medene kolače“- našalio se Saša.

– To je ono što nama treba. Ovo važe za sve kandidate. Dobra energija, pozitiva, žar, dobre pesme– rekla je Viki, sa čim se i Mili složio.

687b8cfd0dfe82f34c76e24384cabe88c8ece5a8

Jelena je smatrala da su Kazići večeras pokazali da su rođeni za scenu- Naizgled dva obična momka, a ništa tu obično nije.

Svi su morali da čestitaju Popoviću i žiri se složio da je čudo od čoveka kako ume da napravi zvezde- Moram da kažem kad sam im rekao da će pevati Prljavo kazalište, nije im bilo svejedno, mislim da su hteli starog mentora Šerifa Konjevića ali eto ispalo je super. Za sledeći krug ćete pevati nešto u šta žiri neće moći da veruje, a kamoli vi- poručio je Popović za kraj.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac