“KAD ĆE TAJ ISAK? “ I kućna pomoćnica JK se POBUNILA zbog “Zvezda Granda“! (VIDEO)

Brže nego što je iko očekivao, stigli smo do polovine petog kruga takmičenja “Zvezde Granda“ a pitanje koje je još od kvalifikacija za prethodni krug mučilo gledaoce širom regiona jeste “Kada će se pojaviti Isak Šabanović“?

bf64b1d9de7148cc665fd0f1103d11213fd4294f

Do skoro, odgovor na ovo pitanje nisu imali ni članovi žirija koji su sa svih strana slušali o mladom momku koji je svojim prvim i jedinim pojavljivanjem u najpopularnijem muzičkom takmičenju pobrao sve simpatije- Pazi kad mene kućna pomoćnica pita “Pa gde je Isak, zašto ga nije bilo u ovom krugu“.  Ja joj kažem polako. Vidite kako narod to zanima, oni to čekaju– ispričala je Jelena Karleuša, pa je Viki dodala da je bila u istoj situaciji- Nema ko me nije pitao za Isaka!

f3af5d386337e55657cceb44f3ed9ec128d9200e

Iako članovi žirija i te kako umeju da se slože oko kandidata, u slučaju jedne Marijene pulenke, došlo je do sukoba između nje i Jelene- Devojko, od tebe u ovom takmičenju ima boljih i ti ćeš u jednom momentu ispasti- poručila je pevačica što je strašno naljutilo Šerifovićevu- Ajde bre nemoj da pr*iš tu! Prestani i ne vuci me za jezik!

Da li je baš ova rasprava naterala da samo koji minut kasnije Marija Šerifović počne da pretura po Jelenoj firmiranoj torbi, i baca stvari iz nje, saznajte u subotu 1.maja od 21 čas!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac