Login/Registracija

Josifovski i Belma SPREMILI DUETSKU PESMU pa dobili DVE NAGRADE (VIDEO)

Ovih dana stiže veliko iznenađenje za sve obožavaoce takmičenja “Zvezde Granda“ ali i fanove rokera Aleksandra Josifovskog i Belme Huseinefendić, koji najavljuju zajedničku pesmu!

Duet u kome je ovaj dvojac ukrstio glasove čeka spreman već neko vreme, a poslednje pripreme pred njegovo izbacivanje odvijaju se ovih dana u rokerovom rodnom gradu Ohridu.

Naime, Belma je za potrebe spota ali i završnih radnji na pesmi doputovala u Makedoniju, gde već nekoliko dana boravi u domu svog dragog kolege i prijatelja.

– Ja sam nju zvao za pesmu, a ona odmah prihvatila! Imamo jako dobru pesmu, baš u našem stilu. Muziku i tekst nam je radio Goran Šarac, a aranžman radimo moj bend French Olives i ja u studiju na Ohridu- rekao je Aleksandar nedavno za naš portal.

Međutim ,pre objavljianja ovog dueta na srpskom jeziku, Belma i Josifovski snimili su verziju na makedonskom i to posebno za potrebe Ohrid festa, na kome su ovog vikenda osvojili čak dve nagrade.

– Bilo je sjajno na festu, odradili smo tu promociju i dobili priznanja. Ljudi su baš bili oduševljeni, i sve je pucalo od energije. Sad samo čekamo da završimo tu srpsku verziju, nadam se do 8.u mesecu i da je predstavimo na Grandovom Jutjub kanalu- rekao je pevač za naš portal.

On je nedavno za Grand Online objasnio i kako se rodilo prijateljstvo između njega i mlade Belme ali i želja za zajedničkom saradnjom.

– Od kada smo se sreli Belma i ja, 2019. godine u “Zvezdama Granda“ osetio sam tu kombinaciju naših energija, a onda smo se zavoleli i muzički. Njen stil pevanja za mene je sve ili ništa, ona je zaista uvek davala sve od sebe, posebno mi je draga- poručio je tada.

POGLEDAJTE I:

LUKSUZ NA SVE STRANE: Zavirite u dom Aleksandra Josifovskog u koji je uložio sav novac

Foto: Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac