Login/Registracija

Još jedan ljubavni krah? Razvodi se Zvezda Granda

69953a0412b7a85b28287f546e0cc760af3449f8

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ Mirče Radulović navodno je otkrio kolegi da se razvodi od supruge, kao i da je u pitanju treća osoba, tvrdi tabloid Skandal, a prenose mediji.

Uprkos pričama da je u njihovom braku sve sjajno, pevač Mirče Radulović i voditeljka Ana Radulović su pred razvodom. Tu informaciju za pomenuti tabloid su potvrdili i njihovi prijatelji a među njima je i jedan pevačev kolega koji insistira na anonimnosti:

-Mirče mi je rekao da se razvode i da je ipak u pitanju treća osoba. Nije hteo da ulazi u detalje – priča izvor.

mirce


Podsećamo, pre samo nešto više od mesec dana Radulović je bio na proslavi 31. rođendana svoje još uvek zakonske supruge, voditeljke Ane. Tada je rekao da je njihov brak idealan. On je ispričao da se njih dvoje ponekad svađaju:

-Mi zaista imamo idealan brak, razumemo se, poštujemo jedno drugo, takoreći nikada se ne svađamo, ne dozvoljavamo da dođe do toga. I kada dođe do nesuglasica to je uglavnom što si ostavio ovde čarape i te sitnice koje su stvarno bezazlene – ispričao je tada Mirče.


I Ana se držala priče da u njenom braku sve funkcioniše:

-Opet, ja sam dala povod za to zato što ne kačim sa njim slike na profil, a nažalost ljudi u današnje vreme mere ljubav slikama. Šta da ti kažem? Oni misle ako neko non stop kači porodicu na Instagram da je u toj porodici sve bajno i sjajno a imamo mnoge primere oko sebe da su tako mnogi kačili pa odjednom bum razvod. Mi nismo još pri razvodu – rekla je pre nekoliko meseci Ana Radulović.

Možda tada nisu bili pri razvodu, ali sada prema tvrdnji tabloda svakako jesu. Ono što se očekuje, to je da se potpiše sporazumni razvod braka, a kako će sve ostalo da definišu u svom odnosu ostaje da vidimo kada budu priznali ovo.

BONUS VIDEO: Nemanja Nikolić o razvodima pevača iz „Zvezda Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić