JK poručila takmičaru “Bavi se ekonomijom ,pevanje nije za tebe“! (FOTO)

Naredni par bili su dobro poznata Abida Milkunić (20) iz Živinica iz tima Ane Bekuta i Milijev pulen Lazar Marinković (23) iz Smedereva.

Abida je pevala pesme “Proklet da je ovaj život“ Bilje Jevtić i “Rođeni u pravo vreme“ Suzane Jovanović dok je Lazar pevao “Ne dolazi u snove“ Mirze Selimovića i “Tako lako“ Dženana Lončarevića.

Abida je dobila maksimalnih 6 glasova dok je samo Bosanac dao glas novom kandidatu Lazaru, koji je nažalost ispao iz takmičenja.

f8654f6a5d211cab6d525ea6ac134ccfabfd0e39

– Realno Abida ta tvoja snaga i glas, je nešto na čemu možeš da radiš. Samo mi se interpretacija nije svidela. Kao da nema emociju, treba da povežeš to sa pevanjem- rekao je Mili prvoj kandidatkinji a onda se obratio svom kandidatu- Žiri je u pravu, bio si loš u intonaciji. Šta je tu je.

-Abida teška srca ću se složiti sa Milijem, daj još krvi i mesa jer možeš. Slatko pevanje, divni ukrasi i ti si preslatka, malo pase haljina ali molim te, daj mu ga malo, malo bola i prljavštine, raskini sa dečkom. Bićeš zvezda on ti ne treba- rekla je JK pa dodala Lazaru- Šta si završio? Ekonomiju? Time i treba da se baviš.

f8256563932ac50009ec1457251e655a257bb617

Marije Šerifović bila je sledeća na redu za komentare- Abida ništa mi nije smetalo, sve je bilo divno. A ti Lazare, šta da ti kažem, ok si, ali mora mnogo truda i rada i da dođeš opet.

– Ti broj jedan, dobra si bila ali može to mnogo bolje. Lazare, ne mislim da si toliko rđav- rekao je Bosanac.

Saša je za kraj poručio Lazaru- Bavi se ti pevanjem i dalje, ja ti kažem.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac