Login/Registracija

Jelena MOLILA MARIJU da da glas: “Ti bre kao da se nisi ni dogodio“

Petar Barović (22) iz Beograda, iz tima Jelene Karleuše večeras se na velikoj sceni borio protiv kandidata iz Milijevog tima, Edina Drndića (20) iz Brčkog.

Jelena je za svog kandidata odabrala pesme “Deset mlađa“ Dina Merlina, ali i svoju pesmu “Upravo ostavljena“ dok je Mili svom zadao “Lipe cvatu“ Bijelog dugmeta i “Zločin i kazna“ od Čole. 

Od žirija je za Petra stiglo četriri glasa, što mu je omugućilo dalji prolazak, dok je Edin napustio takmičenje bez ijednog glasa.

Na samom početku, David je negodovao oko stvari koja mu je “bola oči“- Želim da mi kolege objasne, kako je Milijev prethodni kandidat dobio pet glasova za ono mrnjaukanje, koji je promašio planetu, a da je ovaj Jelenin kandidat dobio samo četiri. Samo bih da znam.


– Slažem se sa Popovićem, da je Milijev kandidat bolji od Petra. Daleko si bolji bio u prethodnom krugu, ali me je Jelena molila, zato sam ti dala glas– izjavila je Marija, pa se prebacila na Edina- Bio si uplašen i loš. Kao da se nisi ni dogodio.

Viki nije bila oduševljena nijednim nastupom a Bosanac koji nije dao nijedan glas, bio je kratak- Ovo nije za komentarisanje– na šta mu je Bekuta rekla da je jako grub.

Mentorka Jelena je naravno stala na stranu svog kandidata, pa rekla- Nećemo se baviti sada da li si trebao da dobiješ pet ili šest glasova, ali druga pesma bez greške. Bravo za anstup i stajling i energiju! Mi znamo kakav si ti i jedino mi je bitno da si prošao dalje.

– Imao si sreće Petre, da li je to Jelnin uticaj ili šta ne znam. Sve je to deo šoubiznisa, je*i ga- poentrirao je Mili pa nasmejao ceo žiri kada se zbunio jer je shvatio da je opsovao.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac