Jelena Kostov posle operacije grudi: Preživela sam pakao! (FOTO)

Pevačica Jelena Kostov nije ni slutila šta može da se dogodi 10 godina posle operacije grudi i ugradnje silikona. Pre mesec i po dana otkazala je sve nastupe i otišla na hitnu operaciju zbog pucanja silikona koji je mogao ozbiljno da joj ugrozi zdravlje. Zvezda Granda preživela je pravu dramu jer je danima bila prikovana uz krevet sa visokom temperaturom koja se javila posle operacije.  

„Nisam želela da pričam o tome kako ne bih uplašila svoju majku i najbliže, ali stvari su ‘procurele’ u medije neverovatnom brzinom. Sve kroz šta sam prošla bilo je užasno i zato aplelujem sve žene da nikad ne zanemaruju svoje zdravlje i da najmanje dva puta godišnje odlaze na redovne preglede grudi lekaru. Primetila sam pre nekoliko meseci da mi grudi nisu kao inače ali sam zbog sina i majčinskih obaveza to zanemarila. Napravila sam grešku što se odmah nisam javila lekaru nego sam čekala zadnji trenutak. Ja sam pravi primer one stare ‘Bolje sprečiti, nego lečiti'“, rekla je Jelena na početku razgovora koja se još uvek oporavlja od šoka zbog iznenadnih komplikacija.

49899d9e675ec60a8634761cbc89c70346c67151

„Trebala sam da budem medicinska sestra“: 10 stvari koje niste znali o Jeleni Kostov (VIDEO)

„Moj organizam je slabiji pa sam se dosta namučila nakon zahvata, jer nikako nije mogao da se izbori sa novim silikonima. Imala sam temperaturu danima i primala sam antibiotike intravenski. Koliko god izgledalo to bezazleno, morala sam da se pazim jer oporavak nimalo nije jednostavan. Sad je sve, da kažem, dobro. Prošlog vikenda sam se vratila nastupima i stvarno nisam imala nikakvih problema. Najgore je prošlo ali još jednom želim da poručim svim ženama da vode računa i da ukoliko uoče bilo kakve promene, bez obzira da li se radi o grudima ili nečemu drugom, da se odmah jave lekaru“, rekla je Jelena. 

Autor: A.Bakić