Login/Registracija

Jedan takmičar deli ime sa DIREKTOREM a datum rođenja sa JK, a drugi MENTORKI RADIO IZA LEĐA! (FOTO)

Kristijan Ibić (17) iz Leskovca čija je mentorka bila Marija Šerifović i Aleksandar Popović (26) iz Niša, čiji je mentor bio Sale iz Tropiko benda, činili su još jedan takmičarski par za večeras.

Kristijan se predstavio pesamama “Idi iz mog grada“ Muharema Serbezovskog i “Ja slobodan ona neverna“ od Đanija, dok nam je Aleksandar pevao “Bože brani je od zla“ Tošeta Prosekog i “Živim život koji moram“ od Džeja.

Ovaj duel završio se rezultatom 5:4 u korist Aleksandra Popovića, što ga je plasiralo direktno u četvrti krug, dok je Kristijan otišao u baraž.

S obzirom da je Aleksandar Sašin imenjak, Jelena mu je dala savet da se uvek predstavlja kao Saša Popović, jer će mu to biti najbolji marketing: ,,Kristijane dala sam ti glas jer si neosporan talenat. Tvoje vreme dolazi. Saši Popoviću bih dala prednost svakako. Imao si neku crtu, neku emociju. Skidaj kilograme, lep si, bićeš top dasa“ rekla je JK a onda se šokirala činjenicom da je kandidat rođen isti dan kad i ona.

Đorđe David se složio sa skoro svim što je Jelena rekla o Kristijanu, pa dodao komentare za drugog kandidata: ,,Moraš da pevaš Tošeta a da pre toga budeš u zenu. To je ozbiljan pevač. Mališa je trebao direktno da ide dalje zbog prve pesme, jer je Tošeta jedino Adi Šoše otpevao dobro“.

Bosanac je kandidatima dao i par saveta: ,,Kristijan mora da nauči razgovetnije da peva i da shvati da nije triler najbitniji. Što se tiče drugog kandidata, pevao si posno, nije mrsno“.


Sale Tropiko imao je reč kao mentor: ,,Slažem se sa svime što je žiri rekao. Kristijan mora da poradi na nazalu, ali je inače fenomenalan. Što se tiče mog kandidata, lep si, treba da smršaš, imaš super ime aj ćao“ a onda se nadovezala i mentorka Marija- ,,Saša bio si bolji u prošlom krugu, ovo je samo 40% tvog maksimuma, a što se tiče Kristijana, jel misliš da je okej da ja danas saznam preko papira šta pevaš kao drugu pesmu?“, na šta se kandidat zbunio i klimnuo glavom da nije, a onda je Marija dodala- Jel ti neko rekao nešto dobro za drugu pesmu? Nije. Nemam šta da dodam, srećno u baražu“.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac