Login/Registracija

„JADNA“ Takmičarka ZVEZDA GRANDA u SUZAMA: „Pritisak je ogroman“, tvrdi Mili (VIDEO)

Peti krug „Zvezda Granda“ doneo je veliko uzbuđenje, a povratak kandidata iz prethodne u ovogodišnju sezonu stvorilo je tenziju i među novim takmičarima, ali i njihovim mentorima. 

Kako se bližimo finalu pripreme i zahtevi mentora od takmičara postaju sve veći, a probe sve napornije. U to smo se uverili nakon je naša redakcija došla u posed snimka sa Milijeve probe na kojoj se takmičarka „Zvezda Granda“ rasplakala. 

– Časovi plakanja – opisao je Mili video u kojem Snežana Kačar lije suze, dok je mentor nagovara da peva. 

– Ajde da vidimo kako peva kad plače, jer sam provalio da mnogo bolje peva kad plače. Ajde, gde su suze? Da vidim – poručio je on u snimku, a zatim tanjušnim glasom imitirao takmičarku: -Ja ne mogu da uđem u pesmu, joj, jadna ja!

Ekipa Grand Online portala pozvala je Milića kako bi saznala šta se zaista dogodilo na probi i zbog čega se takmičarka rasplakala. 

– Ne ide vaš uvek sve po planu, jer rad u studiju je nepredvidiv, pa nekad ne ide baš tako glatko i što kažemo odjednom. Mora da se radi na pevanju- objasnio je Mili i dodao da takmičarki jednostavno nije bio dan, što generalno nije slučaj samo sa njom. 

Kaže da kandidati umeju da budu vrlo razdražljivi, pogotovo nakon nekoliko sati provedenih u studiju. 

– Često se dešava da zaplaču na probi. Ali znate kako, pritisak u takmičenju je veliki i svako hoće iz sebe da izvuče najbolje, pa se često dešava da u određenom trenutku to ne mogu – tvrdi Mili i ističe da ni njemu nije lako.

Rad sa kandidatima ume da bue naporan, ali kaže da srećom ima strpljenja i čelične živce za mlade pevačke nade. 

– Koliko god da je naporno na mentorskim časovima, na kraju uživamo svi, pogotovo u njihovom napretku i rezulatima na kraju emisije. Njima je drago kad pokažu svoj maksimum, a meni što je rad u studiju urodio plodom – zaključio je.

A kako je izgledao današnji čas plakanja kod Milija, pogledajte u videu.

……

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić