Login/Registracija

„JA NE MOGU OVO DA GLEDAM“ Viki pokrila oči dok je trajalo glasanje, a jedan od njih je UBEDLJIVO prošao dalje (FOTO)

Treći duel večeras bili su Rijad Rahmanović, koji je u timu Viki Miljković i Ahmed Orahovčić, čiji je mentor Marija Šerifović. Rijad se predstavio numerama „Tebi za ljubav“ Radiše Urošević i „Izađi mala“ Ferid Avdić, dok je Ahmed odlučio da otpeva „Piješ sine“ Dženana Lončarevića i „Da je krv voda“ Džeja Radamanovskog. Reuzltat nakon prvog glasanja bio je pet pet, ali je u preglasavanju odlučeno da Ahmed direktno ide dalje i to sa maksimalnih pet glasova. 

“ Ja ne smem da gledam“, rokomentarisala je Viki dok je čekala da stručni žiri glasa. Nakon što je odlučeno da ipa Ahmed ide dalje, Viki je prokomentarisala da je glasanje bilo fer. 

„Rijade, moram da te pohvalim. Pesme su bile zicer, ali si sve otpevao kako treba. Od mene imaš aplauz kao kuća“, rekao je Bosanac i dodao da mora da pohvali Viki i Taške, jer su odlično spremili ovog kandidata.

I ostalli članovi žirija složili su se da su oba takmičara bila odlična, a Marija je pohvalila svog kandidata da je bio vredan i talentovan i kako će u narednom krugu biti još bolji. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić