Login/Registracija

IZGOREO STUDIO zbog 17-godišnjakinje: „Ovo je osveženje, BRAVO DEVOJČICE“

Duel između sedamnaestogodišnje Jovane Lazarević i Aleksandra Josifovskog rezultirao je sa sjajnih šest glasova u korist oba takmičara.

Mlada dama napravila je opštu pometnju izvođenjem numere „Motori“, dok je Aleksandar izveo pesme „Molitva za Magdalenu“ i „Glavo luda“.

Usledil je preglasavanje u kome je pobedu odnela Jovana sa osvojena četiri tastera.

– Dala sam prednost devojčici, prvo što mi je probila mozak, a drugo zato što je mlada i slatka, uporna i talentovana za tu vrstu muzike. Odlična dva kandidata- istakla je Snežana Đurišić.

Kumice su večeras prkosile kolegama, te u slučaju ovih dueliSta prednost dale Aleksandru.

– Dala sam njemu glas jer mi više prija njegova boja glasa, svakako su nijanse u pitanju. Ona je potpuno inovativna, pravo je osveženje! Što se njega tiče sviđa mi se njegova energija- objasnila je Ceca, sa čime se odmah usaglasila i Violeta.

Mnogi su se složili da je ovo Jovanino najbolje pojavljivanje do sada. Žiri nije krio oduševljenje njenom interpretacijom, ali i scenskim i vizuelnim momentima na koje niko nije ostao imun.

– Prva pesma nije bila dobra, ali sam na to zaboravila jer si drugu razvalila. Vodite računa nemojte da se igrate toga ni ti ni mentor. Bravo devojčice!- poručila je Marija aludirajući na njenog mentora Milija.

Ipak, Šerifovićeva je tvrdila da ovoga puta Josifovski nije dao sve od sebe da zablista, sa čime se čak složio i jegov mentor Đorđe David.

Ono što je privuklo veliku pažnju što je Bosanac bio prvi koji je zaigrao uz Jovaninu pesmu te je i jegov taster prvi zasvetleo i to u njenu korist.

Meni je mala bila bomba, ma top. Nema dalje, evo kako jedan kandidat može da drži gitaru i prikazati sve fore, Sve je držala pod kontrolom. Svaka čast! Samo što nije puklo sve. Sa Aleksandrom se stvarno nešto desilo, osetilo se kao da je nevoljno pevao- istakao je Stojković što je podržala i Ana Bekuta.

Aleksandrov mentor, Đorđe David istakao je da ne želi da se pravda, ali da je momak prilično umoran budući da dolazi iz Makedonije. Iako svestan da je on sjajan pevač, imao nekoliko zamerki kada je reč o pevanju

Popovića je zanimalo kakve veze Makedonac ima sa Australijom, te mu je takmičar objasnio da je rođen u Sidneju.

– Imam i makedonski i australijski pasoš, živeo sam tamo a sada sam u Makedoniji. Pola sam kengur (smeh)- našalio se.

Nakon ovakvog nastupa Miliju je bilo puno srce što je njegova kandidatkinja toliko napredovala

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović