Login/Registracija

IZAŠAO NA SCENU I ZARADIO 30.000 EVRA: Popović svojom izjavom napravio haos u studiju!

Ove večeri pevačke snage odmerili su i Jasmin Đulšić (21) iz Milijevog toma i Uroš Kosić (22) iz tima Viki Miljković.

Jasmin je otpevao pesme „Donesi divlje mirise“ i „Poplava“, dok se Uroš predstavio pesmama „Ne pitaj“ i „Ne zovi ne piši“, a rezultat na kraju duela bio je 5:2 za Uroša.

– Ja ću od prvog kandidata, to je jako amaterski zvučalo, pooštreni su kriterijumi to sam i ja shvatila pošto sam ja jedina nova ovde, ti izgledaš fenomenalno i ja ti želim da se vidimo sledeće godine, ali da se bolje spremiš. Što se drugog kandidata tiče izbor pesma je fantastičan, dala sam ti glas i meni se to sviđa – rekla je Ceca.

– Meni je žao što Jasmin nema više glasova meni je on tinejdž zvezda prava, zaista si preslatko jedno biće, zgodan mlad za kojim mislim da bi devojčice ludele, što se tiče Uroša mnogo je bilo nesigurnosti i u prvoj i u drugoj pesmi – zaključila je Bekuta, a Viki je branila svog kandidata: – Nije tačno!

– Preslušaj snimak Viki pa ćeš čuti, nemoj da braniš kandidata bez potrebe – ostala je Bekuta pri svom mišljenju.

– Ja potpuno drugačije mislim, ne volim kad se ovako osećam, kad moram da kažem ono što osećam, kandidat broj jedan, najgore je kad si tu nešto uradio, a ja ne znam šta si uradio, a pomno te slušam. Ništa tu nije bilo katastrofalno, ali jednostavno se ništa nije dogodilo, dok kandidat broj dva peva zdravo, sigurno i odaje utisak momka koji zna šta hoće i to sam nagradila – objasnila je Snežana.

– Jasmine delovao si stidljivo, verovatno jesi takav, onako ne znaš šta ćeš sam sa sobom kako da se ponašaš, ali nešto se tu meni dopada, energija koju ti emituješ meni prija – rekla je Marija.

– Đulšiću, nemoj da žališ, zaradio si 30.000 evra, baš te briga. Sad se pitaš kako, svako pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ ko želi ovde da dođe, za svaku emisiju to je kao da si doneo 10.000 evra i rekao: „Hoću da stanem ovde ispred ovog žirija, ispred ove publike i ta te gleda 7, 8 miliona ljudi – rekao je Popović, na šta se Sanja Kužet odmah nadovezala: – Pa ja sam onda milionerka, samo što to nisam ni znala! Pa ni vi niste daleko od toga.

– Mi smo u goroj poziciji, mi da bi sedeli u žiriju svako mora da da Saši po 50. 000 po sezoni – rekao je Đorđe i nasmejao svoje kolege iz žirija, pa nastavio: – Kandidat broj jedan ja mislim da ti ne zalsužuješ ovim što si danas pokazao da odeš u 4. krug. Ako si ti tinejdž zvezda onda je kandidat broj dva zvezda i za tinejdžerke, i za devojke, i za ozbiljne žene i za kuguarke, dečko izgleda kao lutka i pevao je super i sviđa mi se ta tvoja majica, doći ću iza da je ukradem.


– Meni su obojica bili tu negde, broj jedan ima topliju boju glasa, a ovaj drugi se borio sa životom sam je rekao da je tek ustao iz kreveta, verovatno neka prehlada, korona. Tako da bih ja rekao da onih 50. 000 što ti Đole obećava, prebaci na mene i imaćeš šou kakav hoćeš, a ja ne dam ništa – rekao je Bosanac.

– Da,da… kako da ne? Daješ godinama za tu stolicu Saši i sad kao ja ne dam ništa, sad lepo reci kao čovek – dobacio je Đorđe.

– Da najavim samo turneju Dragana Stojkovića Bosanca po Sjedinjenim Američkim Državama u martu, ne znam koliko će biti koncerata , ali dok nije seo u ovu stolicu do Konjica je najdalje došao, a sad ide čak i u Ameriku – rekao je Popović i nasmejao sve u studiju.

Nakon ovoga Popović je pitao ostale članove žirija da li smatraju da je kandidat Uroš Kosić zaslužio svih šest glasova, jer je Viki smatra da jeste. Mišljenja su bila različita, a nakon ovga kandidat Viki Miljković ipak je otišao u baraž, dok je Milijev kanidat ispao iz takmičenja.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić