Login/Registracija

IZA KULISA LUDILO: Popović i Đorđe ODMERAVALI SNAGE, MILI i CECA DOBILI ZAMENU (VIDEO)

Dok željno iščekujete novu epizodu najraspevanijeg i najpopularnijeg šoua „Zvezde Granda“ hajde da zavirimo u dešavanja iza kulisa.

Kao i obično, omiljeni deo našeg žirija je poziranje koje se ne propušta pred sam početak snimanja, koje je ovog puta otvorila Viki Miljković.


Ne znamo da li su se dogovorili, ali za večerašnje druženje većina je odabrala sigurne, crne kombinacije.

Ili ipak nije, budući da je lepa voditeljka Sanja Kužet blistala u elegantnoj, kratkoj plavoj haljini.


Ono što je bitno je da osmeh i luda zabava nisu izostajali ni van kamera, a posebno raspoložena bila je Marija Šerifović koja se sve vreme snimala i slikala, u čemu je ispratio Saša Popović koji će vas sigurno dovesti do suza.


Kako drugačije u „Zvezdama Granda“ nego red smeha, pa red svađe? Mada ubrzo je raspravu između članova žirija prekinuo Mili i to svojim plesačkim performansom.

Iznenađenje večeri je bilo kada smo ugledali pevačicu Ivanu Peteres koja je večeras odmenila svoju prijateljicu i koleginicu Cecu.


Moramo priznati da je ozbiljno Miliju stala na crtu kada je u pitanju plesačko umeće, a po neki korak pokazala i Bosancu koji je u stopu pratio. Ipak je shvatio da ti rokerski pokreti i nisu za njega, pa kao šmeker starog kova zaplesao je sa Anom Bekutom koja je sve vreme imala osmeh na licu.


Dok su svi đuskali i pevali, Popović i Đorđe odlučili su da odmeravaju snage, ali ne u plesu.

Kako je to izgledalo i šta se sve dešavalo van vaših očiju obavezno pogledajte u videu ispod, a mi se družimo večeras od 21 čas!

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović