Login/Registracija

IZ SOBE NA SCENU: Kako je amateru u „Zvezdama Granda“? (VIDEO)

U „Zvezdama Granda“ takmiče se pevači raznih generacija, a na velikoj sceni najteže je amaterima bez iskustva. Jedan od njih je Nemanja Toplica koji je uspeo prošle subote da oduševi žiri i da se nakon baraža plasira u drugu krug. 

„Bio je to moj prvi nastup u životu i imao sam ogromnu tremu. Zadovoljan sam kako sam prošao i mislim da je ovo velika šansa za sve koji se bave muzikom. Potrebno je samo da iskoristimo šansu koja nam je pružena“, kaže Nemanja. Simpatični momak iz Topole do sad je pevao samo u svoja četiri zida kod kuće i  nije znao kako je stajati na velikoj sceni kad se upale reflektori i kamere. 

„Nadam se da će ‘Zvezde Granda’ biti velika odskočna daska za mene i da ću početi da nastupam po kafićima i klubovima jer jedva čekam taj osećaj“, kaže Nemanja. Pored osećaja da ga gleda i sluša milionski auditorijum Nemanja je trebao da se skoncentriše na pevanje uprkos činjenici da ga ocenjuje stručni žiri. 

„Trudio sam se maksimalno da ne razmišljam o komentarima žirija. Imao sam strahopoštovanje od Bosanca jer ja cenim njegovo znanje i jedva sam čekao njegove komentare čak i ako su negativni. Na sreću sam dobio pozitivne komentare od njega i meni je srce bilo puno“, kaže Nemanja kome su Marija Šerifović i Jelena Karleuša rekle da ne sme da gleda u pod dok peva i da mora da održava kontakt sa kamerama oko sebe. 

„Svi su se složili da treba da poradim na scenskom nastupu i da će sve ostalo biti super. Trudiću se da u narednom krugu to popravim“, kaže Nemanja. Podsetite se njegovog prvog javnog nastupa u najgledanijem muzičkom takmičenju: 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić