Login/Registracija

Ivona Damjanović otkriva kako se priprema za nastup u „Zvezdama Granda“: „Ogledalo je moj najbolji prijatelj“ (VIDEO)

Capture 8 20

Mlada takmičarka Ivona Damjanović ove subote je napravila pravi spektakl na sceni i osvojila maksimalnih šest glasova u „Zvezdama Granda“.

Nakon nastupa se osvrnula na saradnju sa mentorkom Anom Bekutom, sumirala je utiske i dosadašnji uspeh koji je ostvarila u takmičenju.

-Zadovljna sam i srećna sam kao i prošli put. Prošla je ta neka trema, srećna sam i zahvalna na glasanju. Ped nastup sam imala neku malu pozitivnu tremu, ali kada sam stala na scenu sve je to nestalo. Shvatila sam da je to ono što ja volim i da nema potrebe da imam tremu – počela je ona.

Ivona je pred našim kamerama otkrila kako izgleda saradnja sa njenom mentorkom Anom Bekutom, pa je priznala koji je to najvažniji savet dobila od pevačice.

Capture 8 21

-Govori mi stalno da se krećem ovim vodama, da biram ovakve pesme koje mi leže i daje mi savet da samo ovako nastavim. Izuzetno je ponosna na mene i ja sam ponosna što je ona baš moj mentor – dodaje takmičarka.

Kako je ove subote publici priredila pravi spektakl Ivona nam je otkrila odakle crpi inspiraciju za ovaj deo nastupa, a njen odgovor je iznenadio mnoge.

-Ja sam zadužena za to, obožavam da pratim svetske zvezde Bionse, Lejdi Gagu. Često pratim njihove koncerte i ponašanje na sceni i pokušavam ne da ih kopiram, ali su mi one uzor za jednu ovakvu scenu. Pokušavam da skinem neke pokrete, dosta pratim tu scenu, ali se sama trudim i vežbam. Uglavnom vežbam ispred ogledala i ogledalo je u poslednje vreme moj najbolji prijatelj – zaključila je mlada pevačica.

U videu pogledajte šta je još Ivona rekla pred našim kamerama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/A.Dačić