Login/Registracija

Ivana Peters HITNO OPERISANA

Pevačica Ivana Peters imala je bolan napad žuči, zbog čega je u nedelju uveče hitno hosptalizovana. 

Kako saznaje Grand Online, pevačica je u bolnicu primljena u nedelju na ponedeljak, a po hitnom postupku operisana je u utorak.

– Ivana je u nedelju osetila jake bolove u predelu žuči, pa se odmah obratila lekarima. Igrom srećnih okolnosti izbegla je teže komplikacije. Operacija je obavljena u utorak, laparaskopski su joj uklonili žučnu kesu i nekoliko kamenčiča, ali je s obzirom da je imala probleme sa srcem, morala je da ide u totalnu anesteziju. Lekari su joj zaista poklonili punu pažnju i brinuli o njoj, a ona je herojski podnela sve – priča izvor blizak redakciji i nastavlja: 

– Operaciju je podnela odlično, već u sredu je puštena na kučno lečenje. Za sad se oseća stabilno, jedino što joj teško pada jeste dijeta koje mora da se pridržava jer je u pitanju operacija žuči, ali proći će i to. Uveliko se vratila svakodnevnim obavezama, nastaviće i koncertnu, letnju turneju koju je započela sa bendom Đorđa Davida.

Naša redakcija je pozvala njenog prijatelja i saradnika sa kojim je očekuje letnji koncerti, ali čuveni roker nije želeo da otkriva u kakvom je stanju njegova koleginica. 

–  Da li je moguće da ste tu priču provali? Ne znam, zovite Ivanu Peters i proverite, stvarno ne želim da pričam o tome – bio je kratak Đorđe David.

Podsetimo, Ivana je pre par godina doživela dva srčana udara nakon čega joj je ugrađen stent. Pre porođaja imala je i komplikovanu operaciju jajnika, kada su joj odstranjeni i jajovodi.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić