„Petar i ja smo ostali u šoku“ Ivana Pavković o braku i porodici: „Nije mi palo na pamet da to može da nam se desi“

ivana pavković
Ivana Pavković

Ljubav Ivane Pavković i Petra Mitića planula je još u „Zvezdama Granda“, a danas su ponosni roditelji tri naslednika.

Iako se Ivana sjajno snašla u ulozi majke, pevačica ne krije da nije ni malo lako biti mama tri dečaka.

-Prvenac ima sedam godina, a blizanci godinu i po. Iskreno, život ti se bukvalno promeni za 360 stepeni, dosta je tu odricanja i imaš mnogo manje slobodnog vremena. Meni je bio šok sa prvim detetom, posebno prvih godinu dana- priznala je Ivana, a potom otkrila kako se snalazi sa blizancima, Vojinom i Vukom.

-Sa njima smo nekako već ušli u rutinu i mnogo smo lakše prihvatili u smislu organizacije, ali roditeljstvo je svakako veliki zadatak- rekla je pevačica.

ivana pavković
Ivana Pavković

Ivana Pavković o roditeljstvu

Na pitanje ko je stroži roditelj, ona ili Petar, Ivana je odgovorila sa osmehom.

-Trudim se da budem stroga mama, ali više je Petar veštica!- istakla je Ivana.

Ivana ne krije da je vest da će dobiti blizance potpuno šokiralo kako nju, tako i Petra.

-Nismo znali da postoji mogućnost da imamo blizance. Moja baka, mama od moje mame, imala je njih devetoro braće i sestara, a njene dve rođene sestre su bile bliznakinje. Međutim meni to niko nije rekao, nekako nikada nismo pričali o tome. Kada smo saznali da nosim blizance bili smo u šoku i nije nam palo na pamet da to može da nam se desi- priznala je Ivana i otkrila da je najstariji sin nasledio talenat za muziku od nje i Petra.

-Vujadin je jako talentovan za muziku, iako mi nismo insistirali. Voli klavir, gitaru i bubnjeve, ali baš je ozbiljno sa zagrizao. Po ceo dan svira klavir, ustaje i budi se sa klavirom- rekla je Ivana za Grand.

ivana pavković

BONUS VIDEO: Ovako je izgledao prvi susret Prije i Barbare Bobak

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović