Isplivali snimci Amne Jusić i Ksenije Tanu iz hotela u Beogradu: Evo šta su radile dok su se spremale za „Zvezde Granda“ (VIDEO)

Tokom ovogodišnje sezone šoua „Zvezde Granda“ kandidati iz istih timova su toliko zbližili da su postali gotovo nerazdvojni. Osim što danas možemo da ih vidimo zajedno na gradskim dešavanjima, zajedničkim odmorima, sada smo saznali da se ni tokom priprema za muzički šou nisu razdvajali.

To je povrdila Ksenija Tanu koja je na svom Instagram profilu otkrila kako su se Amna Jusić i ona provodile u pauzi između snimanja „Zvezda Granda“.

Screenshot 2023 08 18 204920

Ona je rešila da na svom Instagram profilu objavi snimke koje je dugo čuvala u svom telefonu, tako je podelila jedan iz hotela u kom su zajedno boravile, a na kom vidimo da se Amna raspevala u hodniku.

-Slušao te ceo hotel – otkrila je Ksenija u videu koji je nasmejao njene pratioce.

ksenija i amna

Da su se Amna i ona zbližile tokom takmičenja svedoči još jedan snimak na kojem vidimo da su se sjajno zabavljale u Beogradu, čak i dobile napad smeha.

-Dotakli smo se iste teme, nismo mogle da prestanemo da se smejemo – rekla je Ksenija u videu koji možete da vidite na početku teksta.

Podsetimo, Ksenija je zahvaljujući Mariji Šerifović napredovala u takmičenju, ali i naterala sebe da nauči srpski jezik.

ksenija tanu ksenya 1

Nakon finala osvrnula se na rad sa mentorkom.

-Marija mi je uvek davala savete koji su za mene bilu ključni, baš onda kada su mi bili potrebni. Davala mi pozitivnu energiju koju sam ponela na scenu. Znala sam da je uzmem od nje, jer je njena energija neverovatna. Uvek me je bodrila– rekla je Ksenija i otkrila kako napreduje sa učenjem srpskog jezika.

Težak je i iako imamo slične reči moram da uključim mozak jer se drugačije izgovaraju. Trebalo mi je puno vremena da naučim tekst i izgovor pesme, posebno mi je bilo teško na kraju jer je bilo malo vremena, nekoliko dana samo između snimanja– objasnila je Ksenija.

ksenijaaa t

POGLEDAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić