„Ne bih o tome da sudim“: Inel Nukić prokomentarisao kolege, pa otkrio šta mu je poručila Marija Šerifović nakon finala (VIDEO)

Finalista „Zvezda Granda“, Inel Nukić važio je za jednog od kandidata sa najvećom tremom, a sada je otkrio kakav je osećaj kada je sve prošlo.

Inel je pre početka emisije „Zvezde Granda Specijal“ za naš portal sumirao svoje utiske sa finala najgledanijeg takmičenja.

-Mnogo je lakše i sve je nekako opuštenije, drago mi je da snimamo „Zvezde Granda Specijal“, opuštena je atmosfera – istakao je on.

INEL NUKIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 3 ok 1

Inel je dodao da ipak nije jedini takmičar koji je redovno bio pod tremom.

-Svi smo apsolutno bili pod tremom, samo je neko to pokazivao manje, neko više. Iskreno, za sebe mislim da sam imao veliku tremu, ali opet, ne znam šta je bilo u čijoj glavi, tako da ne mogu da sudim o tome – rekao je Inel,a zatim otkrio po čemu će pamtiti takmičenje, ističući par primera:

-Takmičenje ću pamtiti po svemu što je najbolje. Od mentorke Marije Šerifović, do predivnih komentara celokupnog žirija, šestica. Sve najlepše mi je ostalo u sećanju i ponosan sam na sebe.

INEL NUKIC 17 GOD. ZIVINICE BIH 15

Mladi takmičar je dodao šta mu je Marija Šerifović rekla nakon završetka takmičenja.

-Marija je rekla da joj se javim ako mi bilo šta bude trebalo– a zatim je otkrio da li je nakon takmičenja ostao u kontaktu sa kolegama.

-Svi smo ostali u kontaktu, posle finala smo bili na žurci. Dobro smo se zabavili i proveli, a kad bude leto biće još neka žurka. Bilo je stvarno ekstra, bili su tu Đorđe David i Ceca, pobednica Šejla kojoj ovim putem čestitam. Čak su došli neki takmičari koji su ispali pre finala, tako da smo se svi družili i to je zaista prelepo – ispričao je finalista, a zatim dodao da li imaju neke ljubavi u „Zvezdama Granda“:

-Ne bih to da otkrivam i stvarno ne znam ko je šta radio, ali mislim da ima zaljubljenih.

INEL NUKIC ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 5 ok

Nukić je za Grand otkrio koji su mu dalji planovi što se tiče muzičke karijere.

-Moji dalji muzički planovi su da se polako ostvarujem kao pevač i snimam svoje pesme, nastupam što više. Mislim da mi je ovo bila predivna podloga za moj dalji rad – rekao je on.

inel nukic 1

Inel se osvrnuo na reči podrške koje je dobio od svojih najbližih na uspeh koji je postigao, a zatim otkrio da li je očekivao da će Šejla Zonić pobediti.

-Ponosni su na mene i ja sam zadovoljan sa tim šesnaestim mestom, bitno je da nisam bio poslednji. Svi su zaista bili favoriti, a Šejla je naravno zaslužila da pobedi i ponosan sam na nju – zaključio je za Grand.

BONUS VIDEO: Inel Nukic – Finale Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković