Login/Registracija

IMPERIJA UZVRAĆA UDARAC! Nikad uzbudljiviji početak “Zvezdi Granda“! (VIDEO)

Emisija “Zvezde Granda“ vratila se na velika vrata!

Nastavljamo gde smo stali krajem juna meseca, a takmičari se i dalje bore za prolazak u četvrti krug.


Pravila glasanja ostala su ista- kandidat sa svih 5 glasova ide direktno dalje, sa 4 ili 3 glasa ide u baraž, a sa 2,1 ili nijednim glasom, ispada iz takmičenja.

Produkcijski žiri dobio je pojačanje u vidu Aleksandra Milića Milija, koji je dobio svojih 120, novih kandidata, a koji će se nadmetati sa starim, o čemu ćemo pisati detaljnije.

Sanja i Voja blistali su u uparenim stajlinzima, a moglo se videti i koliko im je nedostajao žiri, kao i oni žiriju.


Karleuša je izjavila da joj je zamalo i suza krenula pa pitala Mariju- Jel misliš da je menopauza?– s obzirom da je u poslu sve, samo ne emotivna.

Da se Jelena promenila, potvrdio je i Đorđe David, koji je otkrio da je Jelena pozvala Viki na kafu u bekstejdžu, a JK je potvrdila, te odlučila da nađe novu žrtvu koju će “uzjahati“.

Saša Popović najviše se obradovao Bosancu, a kada su ga pitali zašto baš njemu, direktor je odgovrio- Pa zato što je živ!


Prvi nastup koji je otvorio ovu emisiju bio je između dva momka iz Bosne, a čim su završili sa pevanjem usledile su svađe između Viki i Bosanca. Oba momka otišla su u baraž, iako su neki smatrali da su zaslušili da prođu direktno dalje. Kako Violeta nije mogla da prekine Bosanca i izloži svoje mišljenje, Jelena joj je rekla da sačeka da začepi na šta je besna Viki rekla-Začepiću ga ja. Jelena je imala i primedbu da izgled jednog kanididata te mu poručila da ne dozvoli da izgleda kao Saša i Mili- Pogledaj ih na šta liče- rekla je JK, a njih dvojica su se nasmejali.


Naredni duel bio je muško ženski između atraktivne Olje ,čiji su izgled svi primetili, i Hamze, takmičara neverovatnog talenta. Olja nažalost, pevačkom zadatku nije mogla da doskoči. Njen mentor bio je Dženan Lončarević, te je mnoge iznenadilo kako on nije uspeo da je dovede u red, na šta je Lončarević rekao da je pokušao, ali očigledno bezuspešno. Kandidat kog je vodio Bosanac, prošao je direktno dalje te je Dragan likovao jer je “pobjedio“, a sve o ovom nastupu pročitajte OVDE.

Usledio je nastup koji je bio kako je JK to objasnila ‘‘nesrećan slučaj“. Iako je kandidatkinja došla iz Bosne, Bosanac ovog puta nije bio lokal patriota te joj je zamerio na tremi. Kandidat koji je otišao direktno dalje bio je upoređen sa Darkom Laziće, a zbog čega pogledajte OVDE.

Da se u “Zvezdama Granda“ može čuti i druga muzika pored narodne, dokaz je mladi Adi, za kog je žiri rekao da je budućnost rok scene.  Zamerili su mu na tmurnom ponašanju i stavu, ali je ipak njegov nastup i talenat odlučio da ode dalje a njegova suparnica u baraž, a Adijev nastup vidite OVDE.


U jednom od nastupa, članovi žirija primetili su da su kandidati jako lep par, pa želeli da im pozovu matičara, a najviše ih je obradovalo što su oboje jako talentovani i pristojni mladi ljudi- To se retko viđa, i jako je lepo kad se vide tako mladi, lepi, kulturni ljudi– rekla je Marija

Poslednji takmičarski par bio je po svemu specifičan. Dženan, koga su svi smatrali jednim od najboljih pevača, nažalost je ispao iz takmičenja, a Nevena, predvođena Đorđem Davidom doživela je neverovatnu transformaciju te iz “očerupanog pačeta“ postala prelepi labuda a sve komentare ovog nastupa pročitajte OVDE.

Kompletan spisak takmičara koji su prošli dalje pogledajte OVDE, a ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju, pogledajte je klikom na video ispod!

https://youtube.com/watch?v=fELMli3VoA4
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac