Login/Registracija

„Imaju primedbe“ Tamara Živković otkrila ko joj zamera zbog ZVEZDA GRANDA

Osim napora i rada da svaki njihov nastup u „Zvezdama Granda“ ispuni očekivanja njihovih mentora, a fascinira žiri i gledaoce, mlade nade „Granda“ uporedo sa takmičenjem veliki trud ulažu i u svoje obrazovanje.

I dok su pojedini kandidati još uvek učenici srednje škole, ima i onih koji mogu da se pohvale uspešnim studiranjem, pa čak i završenim fakultetom (o čemu smo nedavno pisali). Jedna od njih je Tamara Živković iz Kotora, kandidatkinja Ane Bekute koja je student Muzičke akadamije, odsek flauta.

Iako nema često priliku da govori o svom fakultetu, gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ otkrila je kako profesori sa Akademije gledaju na njeno učešće u najgledanijem muzičkom šouu.

Maksimalno me podržavaju, ali uvek imaju primedbe, to se podrazumeva (smeh). Volim da čujem njihove kritike jer mi i te kako mi znače – rekla je Tamara i dodala da u poslednje vreme zbog obaveza oko takmičenja slabo ima vremena za druženje sa kolegama.

– I od kolega imam ogromnu podršku, stvarno su divni, do duše slabo uspevam da se sad vidim sa njima, ali oni to za sad razumeju- priznala je takmičarka. A budući da se nada ulasku u samo finale takmičenja, voditeljka Sanja Kužet je pitala da li će imati podršku od cele Crne Gore, ali Akademije.  

– Svi su obećali da će glasati, držim ih za reč! – istakla je s osmehom Živkovićeva.

Foto: L.Cvetković,
Autor: I. Ankić