„Igrala sam, ali nisam se zaigrala“, Bilja Marković otkrila šta joj SVEKRVA ZAMERA

Na klasičan i kežual stil Biljane Marković smo navikli, međutim mnoge je iznenadila kada se u spotu za svoj singl „Vozi, vozi“ pojavila u kratkoj zlatnoj haljini i koreografijom zapalila sve.

– Pa dobro, nisam ja preterala, sve je bilo u granicama normale u spotu. Za potrebe snimanja malo sam sa stilom igrala, ali nisam se zaigrala, znači samo smo malo pomerili granice, bez preterivanja i sa ukusom- rekla je Biljana.

ab58e445f34bfdb7a37bd853a636d768366378b0

Iako se trudi da privatni život sakrije daleko od očiju javnosti, po Biljaninom osmehu možemo zaključiti da i na tom polju cvetaju ruže.

– Čim pričam kroz kez znači da je sve u redu- uspela je još jednom da ostane misteriozna, a kako je nedavno odjeknuo naslov u svi medijima da je Bilja pokazala butku otkrila je i kako je svekrva reagovala:

– Pa Bože moj, kako da reaguje, to su mediji! Ispadne karambol, kažu jao pa ona je bila fina i smerno obučena, a sad je počela da se mangupira. Oni koji mene privatno znaju znaju da nije bilo tako, a svekrva šta da kaže za butkicu, pa svi imaju lepe noge i što da ne pokažu.

2832cf71e1d3f016bbe5b95ec6a3c3ac3cb8a45d

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović