„HVALA TI BOŽE, SVE JE MOGUĆE“ Pevač otkrio sve o svojim muzičkim počecima, a NJEMU je posebno ZAHVALAN

Dečački san mu se ostvario pre sedam godina kada je stao na Grandovu scenu i svoj talenat pokazao u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas Alen Hasanović hrabro korača napred sa velikom željom da izgradi uspešnu karijeru.

99673ed667efa19fd9fbeb57a2e6d1a50b38c01c

Mnogi pevači tvrde da je teže sarađivati sa bliskim ljudima, što je potvrdio i Alen, s obzirom da je na novom projektu radio sa rođenim bratom

– Znate kako svašta se dešava u studiju, ali mi gledamo da to ispadne najbolje moguće i da ljudi budu zadovoljni pa makar se brat i ja svađali. Hvala Bogu za sada nam odlično ide- priznao je pevač.

740bc7e37641579224028f3e517038cf10b047b6

Odskočna daska u njegovoj karijeri bilo je takmičenje „Zvezde Granda“ za koje smatra da mu je donelo veliku popularnost, a sada je otkrio da li je u kontaktu sa nekim od kolega koje su sa njim delili sve ono što ovaj popularni muzički šou sa sobom nosi.

– Pa ne družim se baš sa svima, jer smo svi iz drugih država znate. Ima mnogo njih iz Bosne, ja sam iz Makedonije, tako da nismo baš blizu da se družimo, ali se čujemo redovno, ostali smo i dan danas drugovi- otkrio je Alen, a potom se prisetio svojih prvih muzičkih koraka u Grandovom studiju.

0896a30ce18769ffb7bc350d51d1f6ba3e2625f6

Ne krije da mu se život mnogo promenio i da je do sada ispunio sve što je zacrtao, iako nema nameru da posustane u daljem ostvarenju svojih snova.

– Baš kada se Darko Lazić takmičio tada sam najviše gledao „Zvezde Granda“, ležim kod kuće i gledam preko televizije tu ogromnu scenu, Sašu Popovića, Lepu Brenu i nakon nekoliko godina dođem i vidim te ljude pored sebe i kažem „Hvala ti Bože, sve je moguće“- rekao je Hasanović za Grand news.

POGLEDAJTE I

ŽENI SE ZVEZDA GRANDA: „Što da krijem? ZALJUBLJEN SAM“

Zvezda Granda šokirao priznanjem o ocu: „Nikad me nije pohvalio“

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović