Login/Registracija

HRABROST I IDEJA: Zbog njenog PERFORMANSA POPADALE VILICE

U narednom duelu borili su se Nermin Handžić iz Violetinog tima i Atomska Mina kojoj je mentor Marija Šerifović. Dva potpuno različita repertoara rezultirala su nerešenim rezulatom.

Dok je Nermin pevao numere Safeta Isovića i Šabana Šaulića, Mina se predstavila pesmama Sare Jo i Slađe Alegro, a krajnji ishod bio je po četiri glasa za oba takmičara.

– Prvi kandidat, sa tvojim glasom se dešava nešto čudnovato ali kao da ti glas ide poored glasnih žica. Druga stvar kada pevaš ovakve pesme intonacija mroa da se postavi tako da bude prijatan efekat, ovako samo strepim šta će biti. Bilo je neprijatno…Meni se ne dopada i jedva sam čekao da bude kraj prve pesme. Curica je bila fina, performans je bio divan, naroćito sa onim bičem, ali pevački je bilo tanjušno. Od onako agresivne cure u prvom krugu, kada smo svi pali na čelu sa glavnim gazdom. Nekako više paziš na pokret, a ton se izgubio- usledio je niz saveta od Bosanca koji njiednom kandidatu nije dao glas na samom kraju.

– Boske kad je video bič on odmah povukao glas, uplašio se- našalio se Saša.

Sličnog stavao kao i kolega Stojković bila je i Ana Bekuta koja mu je takođe udelila niz saveta iako je tvrdila da njegov talenat nije sporan.

Međutim Ceca je tvrdila da za momka koji ima samo osamnaest godina je ovo dobro izvođenje.

– On je dete koji je na putu učenja i šokirana sam brojem glasova. Ti se trudiš, ja u tebi vidim tu borbu po tom osmehu. Ja kao neko ko je iskusan na estradi mogu to da prepoznam, ti se meni mnogo sviđaš! Što se Mine tiče uvek mi je bila presimpatična i volim što imaš osećaj za performans, ali pesma „Bruji, bruji čaršija“ nije za takmičenje jer može pevača lako da sklizne u falš- objasnila je Svetlana.

Žiri nije kruo oduševljenje zbog truda devojke iz Marijinog tima koje je imala savršen performans i koreografiju koja je pratila pesmu.

– Hrabrost, ideja, kreacija i sve što ti sa sobom nosiš, ja volim takve kandidate i svaka čast- istakao je Đorđe David, dok je Mili dodao da je oduševljen njenim izgledom i sigurnošću kojom je plenila na sceni iako je primetio falševe zbog kojih je povukao glas.

– Šest glasova na keca!- dobacio je Mili na račun Violetinog takmičara.

Na samom kraju kao uvek reč su dobili mentori, a Marija Šerifović je bila potpuno objektivna kada je u pitanju Mina.

– Bilo je falševa i grešaka da boli glava, ali druga pesma je bila lepa. Bori se Mina i malo napadni tu pesmu, daj gas- poručila je Mara.

Nerminova mentorka nije krila oduševljenje zbog njegovog izvođenja te je tvrdila da ovo nije bilo fer glasanja smatrajući da je on zaslužio više.

– Snežana je u zadnje vreme sklopila kolacijiu sa Anom i sa Bosance, ali joj neču toliko zameriti- konstatovala je Viki.

Kako je Sneža odmah potvrdila da glasa isključivo po ličnom nahođenju, u raspravu se ubacila i Ana Bekuta koja se našla prozvanom.

– Što se ti toliko nerviraš Violeta? Zašto? Je l’ imaš neki interes? Je l’ tebe ovde ocenjujemo kako pevaš ili kandidate? Šta je sa tobom?!- pobunila se Bekuta.

Međutim Saša Popović prekinuo je raspravu tvrdeći da koalicije nema, posebno ne kada je u pitanju Snežana Đurišić.

– Violeta ne dozvoljavam da mi se obraćaš na ovaj način!- poručila joj je Sneška.

Sudija je prekinuo svađu koja se rasplamsala i poslao Nermina i Minu da se bore u baražu.

Foto: Z. K. Munj/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović